跳至

首頁

尾頁

男爵府

姐妹們,呢邊啦喂

大家開始搵學校既資料未呀

男爵府

Katiemami,
我要自己澄清呀,我共六袋野,兩袋係生日禮物,兩袋係Angelar既,只有兩袋係對小魔怪架咋...比老公見到你咁講,佢會誤會我真係好大洗架嗎
原文章由 KatieMami 於 08-11-11 16:14 發表
chapman媽: 我買左好少野得兩袋仔咋, 你就真係似搬倉, 要3個人至拎得晒哈哈哈.....
我覺得eliza 真係應該分返個佣比你.....

別墅

chapman媽: 我買左好少野得兩袋仔咋, 你就真係似搬倉, 要3個人至拎得晒哈哈哈.....
我覺得eliza 真係應該分返個佣比你.....
原文章由 chapman媽 於 08-11-10 10:00 發表
jojo,
我尋日上去係諗住買阿仔生日既回禮禮物架咋, 點知.... 除左禮物, 阿女仲多左好多禮拜囉...多數都係上次冇貨既野, 好似個exercise balance既小丑, 一D puzzles (好似tide shoe laces), some matching ga ...

大宅

環保接龍勳章

原文章由 raid0101hk 於 08-11-10 11:44 發表

chapman媽, 請問d玩具(同埋你之前講果套kitchenware)係邊度買?我好想買俾我個囡囡呀

我都想知呀! 如果可以pm 俾我呀....tks!

大宅

好媽媽勳章

原文章由 chapman媽 於 08-11-10 09:14 發表
仲有呀, w2b, 你有冇買呢種train比Tyler呀?
http://images.montessori123.multiply.com/image/16/photos/16/500x500/24.JPG/FT016-Mix-n-Stack-Block-Train-72.JPG?et=pGfZ2pkZkJU0rkza%2BmaTQA&nmid=42500253 ...

chapman媽, 請問d玩具(同埋你之前講果套kitchenware)係邊度買?我好想買俾我個囡囡呀

男爵府

你都知佢好多時答左我都唔係唔明佢既意思, 尋日我問佢我地好多人都order左野未有喎, 我問幾時有, 佢就答: 係呀, 因為好多貨都未有, 所以冇覆大家 ...我要睇下廠有冇貨先得, 因為有好多我地要既廠就冇, 另一間廠就有, 幾時? 我盡快啦

你試下再打比佢啦, 問下佢有冇跟我地既order去place order, 可能咁佢答得直接小小架...我諗佢依家有難度係廠好似停左工, 依家係清舊貨, 有D我地order 既野廠冇就冇囉, 但可能Eliza唔想同我地say no呱
原文章由 w2b 於 08-11-10 11:11 發表
Chapman ma,

Eliza 有無提過我地 group order d 野幾時有貨? 我好心急揾籍口上佢度呀....

大宅

哎~~早知我比埋我個order list比你啦﹗

不如你pm eliza個contact 同 address比我,等我呢個week,有機會上去走一轉先﹗

原文章由 chapman媽 於 08-11-10 10:00 發表
jojo,
我尋日上去係諗住買阿仔生日既回禮禮物架咋, 點知.... 除左禮物, 阿女仲多左好多禮拜囉...多數都係上次冇貨既野, 好似個exercise balance既小丑, 一D puzzles (好似tide shoe laces), some matching ga ...

男爵府

Chapman ma,

Eliza 有無提過我地 group order d 野幾時有貨? 我好心急揾籍口上佢度呀....

男爵府

w2b,
hahaha 係呀, kimmy 都係發晒老皮! :p
triangle 就好 d
個 small circle 佢就食 -_-'''

原文章由 w2b 於 08-11-10 10:30 發表
Chapman ma,

我無買 train 呀, 我之前有唸過架, Tyler 個 paediatrician 度有架一樣嘅, Tyler 次次去到都勁鍾意玩. 因為咁佢就好 like 去paedi 果度, 就算打針都唔怕. 所以我費事買左Tyler 玩厭左唔肯去見醫生

...

男爵府

Yes, coming Friday, 不過朝早係見家長(阿仔), 交留位費(阿女), 跟住應該就free, 到夜晚就番大陸, um...12-18應該係OK既 ...你放假, 你安排啦...我諗我冇諗錯你既desire呱
原文章由 Christyc 於 08-11-10 10:28 發表
thanks ah!!!
你 weekday 有冇 off ah?

男爵府

oh...唔怕啦, tyler都冇乜針要打啦, 大個仔啦, 可以係屋企玩啦....不過你都係唔好買呀
原文章由 w2b 於 08-11-10 10:30 發表
Chapman ma,

我無買 train 呀, 我之前有唸過架, Tyler 個 paediatrician 度有架一樣嘅, Tyler 次次去到都勁鍾意玩. 因為咁佢就好 like 去paedi 果度, 就算打針都唔怕. 所以我費事買左Tyler 玩厭左唔肯去見醫生

...

男爵府

Chapman ma,

我無買 train , 我之前有唸過架, Tyler paediatrician 度有架一樣嘅, Tyler 次次去到都勁鍾意玩. 因為咁佢就好 like paedi 果度, 就算打針都唔怕. 所以我費事買左Tyler 玩厭左唔肯去見醫生

Jojo,
有呀,Charis 成日放唔到就發脾四!

大宅

thanks ah!!!
你 weekday 有冇 off ah?

jojo,

男爵府

wow 聽到咁多野玩都開心呀!
hehe 阿哥既... 第日咪係阿妹既 :p

jojo,

男爵府

jojo,
我尋日上去係諗住買阿仔生日既回禮禮物架咋, 點知.... 除左禮物, 阿女仲多左好多禮拜囉...多數都係上次冇貨既野, 好似個exercise balance既小丑, 一D puzzles (好似tide shoe laces), some matching games (like who eats what?), 多數都係比Chapman架, 都係買定先, 見佢有貨, 上次買既好多都未開比佢地玩架.....

Christyc,
尋日我主力搵大BB既玩具, 小BB既野始終都唔齊, 我費事兩三件兩三件咁幫你買呀, 我有同你follow up架, 我refresh 左個order list, 叫左Eliza幫手搵, 佢有貨就會話我知架啦, don't worry, 唔會唔記得你架

男爵府

thanks angelar! :)

chapman ma,
wow 今次掃左 d 乜 呢? :p

w2b,
有冇同 charis 玩 d single puzzle 呀?
kimmy 覺得個 square 好 challenging, although 都整到, 但係係咁打佢呀! :p

christyc,
kakakakka sure la. let me know. your pick on food :)

大宅

morning!!

angelar: 天氣咁 dry, 点止手痕 ah...身痕 tim la

chapman ma: 我都忘記跟你 follow up D toys tim...有咩筍嘢 ah? this week 有冇人再 去ah?

jojo: let me see which day I can come down for lunch la..since I don't have to go to work this week

男爵府

一早諗到啦, 怕個名嚇親你咋.....
原文章由 angelar 於 08-11-9 23:31 發表
wei.....快2000啦...再開版囉...你諗到咩名未呀...

男爵府

仲有呀, w2b, 你有冇買呢種train比Tyler呀?

男爵府

w2b,
我尋日同真正既魔鬼同埋Katiemami去左搵Eliza呀 ...你都估到發生乜野事架啦, 佢本來番左幾多新貨架, 係上次冇個D呀, 不過經過尋日....只係得番小小新貨喇....FYI

首頁

尾頁

跳至