跳至

首頁
12345...36

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

唔知有無住0係屯門既mama,一齊交流下心得~~

別墅

原文章由 盈盈1712 於 08-7-8 16:27 發表

妳係咪chi 呀, 我係qq 呀, 我記唔記得我係道個呀?

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #2 qq281207 的文章

我知呀~~咁你都認到.......
qq 而家幾重呀 ??
盈盈得16磅多小小咋.......

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #2 qq281207 的文章

我知呀~~咁你都認到.......
qq 而家幾重呀 ??
盈盈得16磅多小小咋.......

別墅

回覆 #3 盈盈1712 的文章

我認得盈盈個樣麻 ,Meow Chu 得15磅半咋, 不過叫做重得好左架啦~~

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #5 qq281207 的文章

係咩~~佢成個男仔咁~~所以容易認~~
盈盈0岩0岩相反,佢之前重得多0的,呢排無乜點重,姑娘都話要睇緊0的....

大宅

原文章由 盈盈1712 於 08-7-8 21:16 發表
係咩~~佢成個男仔咁~~所以容易認~~
盈盈0岩0岩相反,佢之前重得多0的,呢排無乜點重,姑娘都話要睇緊0的....

哈哈.....盈盈.......
我認得你呀....

複式洋房

原文章由 盈盈1712 於 08-7-8 16:27 發表

Hello 盈盈,
原來你都係住屯門呀, 我仔仔都係12月17日出生ka.

大宅

hello, 我都係住係屯門藍地,其中d到都有位媽媽住係藍地,我地遲d會約埋一齊玩吓,唔知大家有無興趣得閒大家帶bb一齊出來玩呢?

別墅

回覆 #6 盈盈1712 的文章

咁妳依家係咪仲餵緊人奶呀, 我係呀, 不過奶量認真麻麻. 我依家一日比兩餐粥仔Meow Chu 食, 考慮緊加到3餐, 咁就早晚先比佢食奶, 盈盈依家食幾餐粥仔同奶呀?

洋房

hello大家~我都係住屯門架,囡囡叫嵐嵐,12月30日出世

[ 本文章最後由 Haleybb 於 08-7-9 12:57 編輯 ]

大宅

原文章由 car_li 於 08-7-9 09:11 發表
hello, 我都係住係屯門藍地,其中d到都有位媽媽住係藍地,我地遲d會約埋一齊玩吓,唔知大家有無興趣得閒大家帶bb一齊出來玩呢?

我係度呀~
係呢, 約邊日好呀? 星期六下午比較啱我...

大宅

你哋好. 我b女叫Chole, 係3/12/2007出世家. 住建生附近,
昨天打第3支肺鏈時磅, 有成8.1kg=17.8lbs, 大隻B嚟家...
但始終係女仔嗎? 我想佢減吓磅囉....有無計呢?!
每日3餐各6安奶, 1餐有料5西湯匙弼仔, 10茶匙果蓉(用水混淡).

大宅

原文章由 Eva_Tsoi 於 08-7-9 13:55 發表
你哋好. 我b女叫Chole, 係3/12/2007出世家. 住建生附近,
昨天打第3支肺鏈時磅, 有成8.1kg=17.8lbs, 大隻B嚟家...
但始終係女仔嗎? 我想佢減吓磅囉....有無計呢?!
每日3餐各6安奶, 1餐有料5西湯匙弼仔, 10茶匙果蓉 ...

hello~
Chole雖然係女仔, 但似乎無超重, 不須要減喎...
我阿仔軒軒6M3W 18.5lbs, 姑娘都只係話中b. 每日4餐, 其中3餐奶食7-7.5安.

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #7 cankenbb 的文章

我都認得你呀~~
你係簡妮個女呀~~~~
我唔識打你個名呀........

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #8 tweety.baby 的文章

乜咁0岩呀~~~
你住邊頭嫁 ???
我住置樂0個邊嫁~~~
你個仔仔好似好大隻咁~~~

伯爵府

BK Milk勳章

你好呀~~
我就係想識0的住屯門既媽媽,一齊出0黎傾下計,等盈盈同其他錯唔多大既bb,一齊玩下~~

原文章由 car_li 於 08-7-9 09:11 發表

伯爵府

BK Milk勳章

我都仲係餵緊人奶呀~~
可能埋身餵,奶量都ok...
佢鍾意幾時食,就幾時食,所以一日都仲食至少6餐奶.......
我就餵緊一餐米糊同一餐粥仔比佢食....
我諗緊餵晒佢兩餐都係粥,好唔好.....
我都唔知米糊家粥仔有營養0的.....mouth:
原文章由 qq281207 於 08-7-9 10:26 發表
咁妳依家係咪仲餵緊人奶呀, 我係呀, 不過奶量認真麻麻. 我依家一日比兩餐粥仔Meow Chu 食, 考慮緊加到3餐, 咁就早晚先比佢食奶, 盈盈依家食幾餐粥仔同奶呀? ...

伯爵府

BK Milk勳章

nice to meet u~~~
咁你又住邊頭呀 ??
係咪女仔黎嫁 ??
好得意~~~你0地個個b都好肥味~~~
原文章由 Haleybb 於 08-7-9 12:54 發表
hello大家~我都係住屯門架,囡囡叫嵐嵐,12月30日出世

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #12 catmame 的文章

hihi~~
我無所謂呀~~~
唔係星期日,就得啦~~~
我係全職媽媽黎嫁~~~
你0地呢 ????

首頁
12345...36

尾頁

跳至