跳至

首頁
12345...36

尾頁

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #36 cankenbb 的文章

我緊記得啦~~不過我部電腦無呢個字呀~~

聽日我諗我出唔到啦...
我老公可能放假呀....同好似都仲落緊大雨...
為由下次啦....

伯爵府

BK Milk勳章

雀巢甜過health time 好多嫁....
盈盈直頭食左一啖都無,就係咁喊啦....
一開番雀巢比佢食,即刻笑番晒~~
原文章由 cankenbb 於 08-7-9 23:18 發表

我都諗住想買health time呀
唔知佩ying食唔食呢,佢試緊雀巢

伯爵府

BK Milk勳章

你好呀~~
我都有msn呀~~add 左你~~
原文章由 gogokoko88 於 08-7-10 00:53 發表
hi , 咁多位靚媽媽 , 我都住係屯門 , 碼頭個邊 , 你地約出嚟見面呀,預埋我呀 , 我住全職媽咪 , 你地有無MSN呀 , 我的MSN係:[email protected] / e-mail : [email protected] , 有節目預埋我呀....
我囡囡 ...

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #39 Eva_Tsoi 的文章

唔好意思呀....
我老公放星期日.....
不如星期六下午呀 ???
其他mama呢 ???

洋房

大家好呀!得閒多d上黎傾計呀~
healthy time我自己試過味,真係幾淡,我初時係加奶去溝米糊,但嵐嵐唔食,於是我就剩用水去開,佢就食,但都唔係食好多,so 我依家索性比粥仔佢食,暫時佢都食得幾好,每日都有進步,由初時幾啖到依家食到1/3碗,繼續努力

洋房

原文章由 盈盈1712 於 08-7-10 14:44 發表
唔好意思呀....
我老公放星期日.....
不如星期六下午呀 ???
其他mama呢 ???

我星期六日要幫人補習,so 我只可以平日得ji

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 陪月勳章

Hi盈盈1712,

my daughter is now 17lbs. i'm a full-time mother and i want to join yr gathering too.

Have any one of u planned to join the playgroup of yr little ones??

I'll let her attend the trial class in this month, any interest??

my msn is [email protected], pls add me.

原文章由 盈盈1712 於 08-7-9 21:26 發表
你好呀~~
而家佢幾磅呀 ??
你洗唔洗番工 ??

[ 本文章最後由 cookiegg 於 08-7-10 15:24 編輯 ]

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #45 Haleybb 的文章

我係全職亞媽,所以有時都幾悶嫁......
大家得閒咪多0的上黎傾下計啦~~
我而家都打算餵晒2餐都係粥比佢食呀....
我驚佢食慣雀巢0個隻有甜味,唔食粥呀...
我都試過health time0個隻呀...我覺得...真係好難食.. ..好似一陣紙皮味...所以盈盈唔食,我都好明白~~~

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #47 cookiegg 的文章

好呀~~多0的bb一齊玩下都好~~~

洋房

原文章由 盈盈1712 於 08-7-10 15:25 發表
我係全職亞媽,所以有時都幾悶嫁......
大家得閒咪多0的上黎傾下計啦~~
我而家都打算餵晒2餐都係粥比佢食呀....
我驚佢食慣雀巢0個隻有甜味,唔食粥呀...
我都試過health time0個隻呀...我覺得...真係好難食..: ...

係呀~so 佢唔食我都由得佢
我依家放d 肉落去煲,d 粥雖然都係冇味,但就好香

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #50 Haleybb 的文章

我未試過比肉呀~~
呢幾日餵佢食蛋黃粥,應該無敏感~~
下次試下落豬肉先~~~

洋房

我反而未試過蛋黃,coz都係唸住慢慢黎,依家食住有肉味ge粥先,過多幾日先落其他

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 #52 Haleybb 的文章

係啦~~而家樣樣都要試下先,有時都幾驚佢敏感呀.....不過有時有好煩呀...下下都落小小~~

大宅

回覆 #44 盈盈1712 的文章

好呀! 星期六下午都得. 例如 26/7? 你哋傾一傾好嗎?

別墅

hi ! 我住天水圍架.不過我成日都出屯門架.可唔可以預埋我一齊傾呀!我女係12月6出世架,得閒出嚟食嘢呀,我係full time mama
我msn同e-mail都係[email protected]
26/7係咪出嚟食嘢呀?我得呀

[ 本文章最後由 calvinng2 於 08-7-11 13:21 編輯 ]

男爵府

原文章由 car_li 於 08-7-9 09:11 發表
hello, 我都係住係屯門藍地,其中d到都有位媽媽住係藍地,我地遲d會約埋一齊玩吓,唔知大家有無興趣得閒大家帶bb一齊出來玩呢?

hihi.. 好開心有咁多人住tuen mun.. 我都係住籃地..
我個係bb女.. 剛剛7個月大.. 大家交流下湊bb心得.. 有時間約出來gathering..

伯爵府

BK Milk勳章

都好呀~~~一齊傾下計啦~~
原文章由 co2123 於 08-7-11 01:08 發表
好呀! 星期六下午都得. 例如 26/7? 你哋傾一傾好嗎?

伯爵府

BK Milk勳章

hello~~
當然可以啦~~
你個b女有幾重呀 ??
原文章由 calvinng2 於 08-7-11 13:19 發表
hi ! 我住天水圍架.不過我成日都出屯門架.可唔可以預埋我一齊傾呀!我女係12月6出世架,得閒出嚟食嘢呀,我係full time mama
我msn同e-mail都係[email protected]
26/7係咪出嚟食嘢呀?我得呀 ...

伯爵府

BK Milk勳章

hihi~~
好似個個都住藍地既.......
原文章由 mikehappy 於 08-7-11 17:29 發表

hihi.. 好開心有咁多人住tuen mun.. 我都係住籃地..
我個係bb女.. 剛剛7個月大.. 大家交流下湊bb心得.. 有時間約出來gathering..

伯爵府

BK Milk勳章

一係咁呀~~
約住7月26日(星期六)下午,如果其他mama唔得既話.....就再約多日平日下午囉....
不過地點有無好提議呀 ??
盈盈1712 1a+1b

首頁
12345...36

尾頁

跳至