美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問彩豐行d野好唔好用 ??

有乜推介 ??

珍珠宮

佢地d護皮膚品o甘平,我自問,唔夠膽試la!!!

但佢地有一隻叫 Joseristine o既蔗糖(sugar)沐浴露,用過平平地,$21,都ok wow!!!

原文章由 kokching 於 08-7-13 23:21 發表
請問彩豐行d野好唔好用 ??

有乜推介 ??
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

平野冇好野..................

男爵府

個隻庶糖沐浴露我都有用,都幾潤架,仲用過玫瑰,白蘭花,茉莉花沐浴露,沖完好香,$2X咁大支好抵用呀.

男爵府

我公司各同事,都用彩豐行

男爵府

Shower Gel e.g. 玫瑰,白蘭花.....etc
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

複式洋房

我非常認同你的講法

原文章由 小木偶媽咪 於 08-7-14 11:51 發表
平野冇好野..................

我都用過,但覺得一d都唔好用。我親戚介紹我用,我仲買左一大堆,但發覺晚霜剛剛查落去的時候就幾好,不過一陣就無野一樣,根本唔保濕,一個鐘頭後仲成面油。眼霜仲衰!我每樣都用得小小就放棄了。

珍珠宮

佢地d 沐浴露 & 洗頭水,平平地,況且唔係用係塊面上,都冇咩所謂la!!!

原文章由 wai001 於 08-7-14 11:06 發表
佢地d護皮膚品o甘平,我自問,唔夠膽試la!!!

但佢地有一隻叫 Joseristine o既蔗糖(sugar)沐浴露,用過平平地,$21,都ok wow!!!

...
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

禁止發言

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得唔好用....>.<
浪費左我的錢, 但同同事玩玩下夾錢買, 個保濕都唔係好似人地咁話好用過8杯水...隻盧薈防豆豆又臭到死,

係佢送個隻 庶糖真係超潤LOR....但佢好似要一次過買3/400....我諗都要買好多支先夠, 仲要一支成1000ML.....

複式洋房

我都有用個隻庶糖沐浴露,都好香幾潤架,好抵用呀!

首頁

尾頁

跳至