跳至

首頁

尾頁

大宅

上星期二去左my baby face 影相呀, 雖然果日遲到左半個鐘, 但個懾影師哥哥都好有心機同妹妹傾完一輪計先影, 我都覺得影出來既效果機好, 想同大家分享下...hehe~

http://www.mybabyface.hk/200807/HeiYin/index.html

大宅

your baby so cute, 同埋一家人好sweet sweet ar

大宅

影得好靚woo. 仲著哂制服咁. 妹妹個樣好攪鬼 .

大宅

靚得妳地個個都好靚呀 , 大囡好似妳呀.

原文章由 rebeccachor 於 08-7-14 10:49 發表
上星期二去左my baby face 影相呀, 雖然果日遲到左半個鐘, 但個懾影師哥哥都好有心機同妹妹傾完一輪計先影, 我都覺得影出來既效果機好, 想同大家分享下...hehe~

http://www.mybabyface.hk/200807/HeiYin/index.html ...

男爵府

我都覺得一家個D影得好靜呀!
我都有影呀比你睇下...
www.mybabyface.hk/200805/shita/mygallery.htm

大宅

好得意呀!! 我仲意小天使呀! 我當時都想選嫁, 我老公話唔好喎 :;pppp:

妹妹個樣好正經, 似爸爸多d

原文章由 TSZYUI 於 08-7-14 13:06 發表
我都覺得一家個D影得好靜呀!
我都有影呀比你睇下...
www.mybabyface.hk/200805/shita/mygallery.htm

大宅

係呀! d 人話大女似我, 細女似爸爸

你地都係啦~ QQ 似你, KK似爸爸

原文章由 車莉 於 08-7-14 13:03 發表
靚得妳地個個都好靚呀 , 大囡好似妳呀.

[ 本文章最後由 rebeccachor 於 08-7-14 13:25 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至