時政擂台

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

rabbit75 發表於 15-10-5 11:45
如果有得揀
23師太
比我揀都會揀23師太, 不過如果今屆佢做唔到, 下屆恐怕年紀就會有D 太大啦, 驚佢頂唔住.

大宅

引用:冇可能啦!當年係誠信問題而辭任,如果再上

原帖由 calvin1230hk 於 15-10-04 發表
冇可能啦!當年係誠信問題而辭任,如果再上,除非塊面皮厚過班犯民政棍。

...
用少少智慧常識都會認為是timing原因和冇政治觸覺。
撞正老婆有咗換大車,好多香港人都是這樣啦,只是他並無意識到是他建議加車稅但又在加稅前買車,而他已承擔問責而辭職和以雙倍車稅做捐款。
現實說,對比他在私人機構時,那條車稅數目遠不及花紅的零頭,更加無理由這樣公開地貪小便宜。

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:rabbit75 發表於 15-10-5 11:45 如果

原帖由 MsBusy 於 15-10-05 發表
末日殺手 係邊個
不批准「世界末日」

2012年,當時盛傳古瑪雅人曾預言2012年12月21日為世界末日。曾鈺成於2012年12月20日立法會會議結束前,宣佈「本會尚有大量事務需要處理,明年必須續會,所以我不能批准明日為世界末日。我現在宣佈休會,本會2013年1月9日星期三上午11時正續會。」

與會議員報以掌聲,並引起網民關注。此事於翌日《蘋果日報》及《明報》刊登。[16][17]

轉自香港網絡大典

MsBusy    發表於 15-10-5 12:13
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

回覆:miumiu98765 的帖子

佢下左台d人就梗係好似對佢冇乜嘢咁,如果佢上台,咪一樣會搬返舊事出嚟嘈嘈閉,佢安心繼續搞小母牛好過啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

這個位邊個坐都死,雖然上次犯錯係時間問題,佢亦承擔後果比起黃c上身的政棍好千倍,但上左果個位一定比人翻舊帳,而黃c塊鏡只會照人唔會照自己,再加上黃傘兵團,有無祖宗18代都被人起底的準備?自己清白仲要鄉親父老都清白,否則有排煩,支持cy連任唔洗煩,黃c兵團又唔洗再去害其他人。

複式洋房

回覆 mother904 的帖子

宜家好似唔止反對派不滿梁,連開明一D既老左派梁生又要打商界又要打,只要得罪佢全部要打比佢咁樣落去香港真係冇眼睇,比我支持葉劉多D la.

翡翠宮

畀面勳章

skylike 發表於 15-10-9 04:15
回覆 mother904 的帖子

宜家好似唔止反對派不滿梁,連開明一D既老左派梁生又要打商界又要打,只要得罪佢全 ...
葉劉不會比梁振英好很多
日日是好日

複式洋房

回覆 miumiu98765 的帖子

唔會啦距.!!

子爵府

引用:財爺機會大D喎。

原帖由 lisagary 於 15-10-04 發表
財爺機會大D喎。
我比較buy財爺

Sweetheartb

子爵府

引用:Quote:原帖由 my005 於 15-10-04 發表呢d咁

原帖由 Hansma 於 15-10-04 發表
呢個位,邊個做邊個c
我估梁生連任
都幾好喎!

首頁

尾頁

跳至