婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆:俾人話個孫似媽咪多過爸爸,99即黑面

總之似街巿賣魚個位都唔會似媽咪
有病

琥珀宮

回覆樓主:

好無聊,似邊個可以靠把口講就得?

男爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 開心吸收勳章

如果真係似DADDY, 佢咁講都仲可以算數, 但如果擺明似媽咪, 而佢仲要話似呢個似嗰個都唔似媽咪既話, 我一定忍唔住爆佢 "係囉, BB單精繁殖, DADDY十月懷胎生架嗎, 點會似我呀"

民房

咁都黑面

或者你果時搭咀話一半一半啦,唔係似晒你既,咁佢會無咁黑面?

舅父姐你你奶奶細佬?

伯爵府

開心吸收勳章

引用:你地都好D,我個99係話我個女似死左既62,

原帖由 noelto1119 於 15-10-05 發表
你地都好D,我個99係話我個女似死左既62,仲要講到係62投胎咁款,諗起都覺得恐怖!

...
唔好意思,忍唔住笑左出來

洋房

回覆 魚女 的帖子

係呀,舅父係99個細佬,不過好小見。舅父當時話個囝似我,我開心到笑咗出來,所以之後99黑面和俾說話我聽,我都冇駁佢,雖然俾佢咁講心裡有小小唔舒。

複式洋房

串返佢:咁個仔我又唔係搵代母生 似我一d都唔出奇

水晶宮

如果係我,知道99咁鐘意人地話個孫似爸爸,我會搭口"似爸爸多D,仲好似麻麻添呀".呢D口乖,我一定會出賣.

洋房

回覆 方方媽媽 的帖子

話囝囝似Daddy, 我都講到,但話似嫲嫲,暫時講唔到出口

kingpig    發表於 15-10-5 17:17

民房

rachel117 發表於 15-10-5 10:52
回覆 魚女 的帖子

係呀,舅父係99個細佬,不過好小見。舅父當時話個囝似我,我開心到笑咗出來,所以之後99 ...

哈哈

大宅

我男家果邊成日好既似C6衰既似我。我仔一發脾氣個姑仔就話似我 !所以我以家等吖姑仔生完實贊佢個B同佢99餅印一樣

大宅

我99又係聽到有人講話似我brother就黑面...又話我個仔似佢又話似c6又話似姑奶...總之似晒佢成家就最好的.. 所以不用上心~~

男爵府

Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章

回覆 rachel117 的帖子

我奶奶都係,周圍同人講個孫似爸爸,人地話bb似媽咪既時候佢就死都要人認同佢話係似爸爸,我覺得甘樣好煩似邊個有咩所謂,又唔會威d既,成日掛係嘴邊真係聽都聽厭

男爵府

我99都係..雖然我個仔真係比較似爸爸多d,但BB一喊就會成日話,聽到爸爸把聲就唔喊㗎喇,又會話好BB好鍾意望住爸爸....係喇係喇,佢嘅世界喺得爸爸最好..

男爵府

引用:話說昨晚同舅父食飯,99例牌同舅父講我囝囝

原帖由 rachel117 於 15-10-04 發表
話說昨晚同舅父食飯,99例牌同舅父講我囝囝似足爸爸(99每次見到親朋戚友,都要人認同這點), 但今次舅父 ( ...
哈哈!
你好慘
C6似足99 ,咁同99嘈完後會不會想「樁」你老公幾拳?

洋房

回覆 Snoopyboy 的帖子

haha, 俾99話完,返到屋企直情唔想見到c6, 費事攪到自己好似精神分裂……又係你呀,99

男爵府

引用:回覆+Snoopyboy+的帖子haha,+俾99話完,返

原帖由 rachel117 於 15-10-05 發表
回覆 Snoopyboy 的帖子

haha, 俾99話完,返到屋企直情唔想見到c6, 費事攪到自己好似精神分裂……又係你呀 ...
唉~
我嗰件C6就似足62

成屋姑奶兩個似62,兩個似99

坐埋一枱真係想反枱!!

好彩我個仔一d都唔似男家人

侯爵府

心胸小,把口講到出嚟小氣小家,甘都攞嚟比較嚟鬥?!
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

伯爵府

死人99
小氣

複式洋房

引用:話說昨晚同舅父食飯,99例牌同舅父講我囝囝

原帖由 rachel117 於 15-10-04 發表
話說昨晚同舅父食飯,99例牌同舅父講我囝囝似足爸爸(99每次見到親朋戚友,都要人認同這點), 但今次舅父 ( ...
我99都係一樣,只會話我个仔似我老公,當人人都話我个仔似我時,佢就好似當聽唔到咁,继續自我陶醉話似我老公,其實點解唔認同似我,好失禮咩?
仲有之前好幾次見親面,搞笑到話我个仔腳指公似我老公細个時嘅腳指公,一模一樣喎,哈哈!每次見親都要講><

首頁

尾頁

跳至