婆媳關係

跳至

首頁
45678...11

尾頁

別墅

回覆:希望我打完我的故事我可以放下..............啲啲

別墅

回覆:希望我打完我的故事我可以放下..............啲啲

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

別墅

回覆:waterlemon 的帖子

男爵府

大宅

回覆:Kakastarstar 的帖子

大宅

BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

回覆:may_home1126 的帖子

大宅

其實,你做咩都唔啱,咪由佢囉

大宅

引用:99哭訴事件之十一,我的作息時間。咁都有得

原帖由 Kakastarstar 於 15-10-08 發表
99哭訴事件之十一,我的作息時間。
咁都有得哭訴,簡單講就是99中午12點咁上下到,我嗰陣起身無耐,因為阿 ...
就算係霸咁又點?你係bb親生媽媽喎

大宅

99哭訴事件之十二,我眼盲事件。
呢度所有事件都係坐月期間發生,真是令我心力交瘁,我日喊夜喊,覺得自己好慘老公好慘,聽見佢單打我媽我心更加唔舒服,於是我日喊夜喊,我習慣又衰,喊完又捽眼,卒之有一晚我左眼突然好痛,不斷流眼水,2隻眼都睜唔開,即刻睇醫生,視網膜損左一大忽,醫生都算嚴重,盲左5日,明符其實的黑暗日子。
阿99當然唔知係佢間接搞到我咁啦,邊有人認自己興波作浪㗎,睇佢惺惺作態咁關心簡直想嘔。
5日之後我要覆診,但嗰日我媽有事黎唔到,老公請左假,我打算叫老公睇阿女,我的士去的士返,但老公唔放心我,提議不如99睇BB都是一陣啫,順便同我出去食下野,99連聲話好啦!仲話唔使急住返㗎,痴痴地,我唔上當喇,睇完醫生,事但食啲就拿拿臨返歸。
返到99抱住瞓緊的阿女(我覺得我出去咁耐就抱住瞓咁耐,即2個幾鐘),老公叫佢抱返落床,之後問佢同唔同我地食晚飯,係就老公打去訂檯,99話返去同62佢地食,就走左。
戲肉黎喇,99同佢妹講電話話:我地2個後生去街去到唔知時候,佢自己一個湊孫湊左成日,唉,不過算啦!做嫲嫲係要辛苦啲㗎喇,幫得未幫囉!
電話內容當然又是唯恐天下不亂的姑9八比老公知㗎啦,老公今次真是心淡仲好內疚,因為係佢提議比99湊一陣㗎嘛!
其實老公一直好內疚自己阿媽咁對我,仲好似電視劇咁喊盲對眼,覺得自己保護唔到個老婆,所以我決定同婆婆接更咁湊返阿女佢都無異議,當時我地靜待時機同99講。

大宅

可樂餅 發表於 15-10-8 12:46
就算係霸咁又點?你係bb親生媽媽喎
好大罪㗎,夠膽同佢爭湊B

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

追~~~~

大宅

畀面勳章

大宅

番外篇鈎起我既回憶,岩岩生完第一日,子宮都未收,個肚仍然好大,個條99黎到仲話我仲咁大個肚!又話佢上當年生完就即刻無左個肚啦,又嘜又7!我記到宜家,我記足一世呀!

大宅

追追追

大宅

大宅

siuting518 發表於 15-10-8 17:46
番外篇鈎起我既回憶,岩岩生完第一日,子宮都未收,個肚仍然好大,個條99黎到仲話我仲咁大個肚!又話佢上當 ...
我都記足一世,所以我到而家都冇再嗌佢一聲家姐

別墅

http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?pid=10443&id=100001328316511&ref=fbx_album

男爵府

連眼都盲埋,真係好激。。。。
咁宜家佢仲係咪日日上來??

大宅

真心覺得樓主你坐月期間好難涯好慘 日日背脊骨落 你99會唔會有精神病 被迫害罔想症

首頁
45678...11

尾頁

跳至