跳至

首頁
12345...54

尾頁

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

原文章由 hima 於 08-7-17 08:21 發表
pigpig
係呢條link度搵的,佢畫D公仔好正的
http://www.maggiemarket.com/index/
你鍾意可以上去睇吓呀

我好低能唔識整呀

大宅

各位姊妹,
大家好嗎?好耐冇上嚟喇,唔知大家係咪已經唔記得咗我呢?!!但係我仲好掛住大家呀,由其係新嚟嘅朋友,都仲未有機會見吓大家添,不過好彩有Vincy幫大家手,你地好快就settled down喇!!

Vincy & Christi,
見到你地去滑雪D相,真係開心喇,可惜我今年真係冇時間喇,唯有下年先去囉....

CC,
恭喜你搵到屋,下星期又考車,到時最緊要定D,實一次就pass㗎,大家都為你打氣,加油呀!!!!

Fiona,
估唔到你咁快就過嚟喇,仔仔眨吓眼就咁大個喇,搵屋搵成點呀?宜家D租盤真係好搶手呀,希望你快D搵到屋喇!!

KK,
就快生喇,希望你BB肥肥白白,生咗記住通知我地呀!!

如果我同Veron參加下星期個小聚,唔知大家歡唔歡迎呢?

Amy

[ 本文章最後由 JA6803 於 08-7-17 11:39 編輯 ]

複式洋房

原文章由 hima 於 08-7-16 09:27 發表
Pauline, Joanna
有興趣嚟又去唔到Westfield的話,我順路可以係boxhill接你地。有需要搵我啦

Winnie,

唔該晒你先, 但我黎唔到呀!
因為老公放大假, 所以我下星期二至五會去 Adelaide 旅行, 你地玩得開心d 同記得影多d相

Pauline

複式洋房

CC,

祀你考車成功!

見到你地又聚會真係開心!
預埋我呀!唔該!

MERO

大宅

Pauline,
嘩,你就好啦,又去再洞蜜月咁正,你記住影多d相就真^^

amy,
點會唔記得你呀,留言比你又無覆,我都知你忙,你同veron搬左咁耐,不知幾掛住你地,如果你地都可以出泥就真係求之不得啦!!!!

大宅

原文章由 hima 於 08-7-17 08:10 發表
各位早晨呀!

cc
掛住報名午間小聚,漏睇咗咁重要的野添
等我排支啦啦隊同你打打氣

http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emotion35b.gif http://maggieland.myftp.biz/download/msn/emotion/emotion30 ...

Winnie,
Thank you!!

大宅

原文章由 room5674 於 08-7-17 12:56 發表
CC,

祀你考車成功!

見到你地又聚會真係開心!
預埋我呀!唔該!

MERO

Mero,
Thank you!!
好掛住你 tim.

大宅

原文章由 JA6803 於 08-7-17 09:36 發表
各位姊妹,
大家好嗎?好耐冇上嚟喇,唔知大家係咪已經唔記得咗我呢?!!但係我仲好掛住大家呀,由其係新嚟嘅朋友,都仲未有機會見吓大家添,不過好彩有Vincy幫大家手,你地好快就settled down喇!!

Vincy & Christi,
見到你 ...

Amy,
多謝你, 知你搬屋所以唔打擾你, 但好感動呀! 你甘忙都幫我打氣, 希望我唔會叫你失望啦! 我會加油!

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

CC,
甘有無掛住我呀

大宅

好媽媽勳章

Good morning everyone......miss you guys so much. I seldom online recently because my computer just "DEAD"....and the new one won't arrive until next Monday...so now only borrow husband's computer to write write something before he goes to work....

CC,
Add oil!! Add oil!! All Mel BK sisters will support you!!!! GOOD LUCK!!!

Vincy,
Yes I will join the lunch gathering next Thursday!!! Can't wait to see you guys........

KK,
Baby No.2 will born anytime.....take more care and rest ah......
~我有一個好老公同三個小寶貝~

男爵府

呢兩日又凍又落雨,大家小心身體呀!

Veron, Amy,
太好啦,你地可以嚟到!

KK
等你好消息,仲有薑醋呀!

琥珀宮

Winnie,
我地呢邊呢2日好好太陽呀

複式洋房

Yes Winnie.

好在我阿B 有KK 織的溫暖牌頂住.

下次weekend 有聚會我地先參加啦。不如搵次入city 聚下啦﹐平日我地住地球另一面的C9, 都可以搭火車短途來回嘛。。。

都係求其UP 下 ...

Have fun everyone.

Tina

原文章由 hima 於 08-7-18 14:25 發表
呢兩日又凍又落雨,大家小心身體呀!

Veron, Amy,
太好啦,你地可以嚟到!

KK
等你好消息,仲有薑醋呀!

男爵府

pigpig,
pls check pm

洋房

Tina,

Support support you......

City is very nice ar..... I live near to city now.

By the way, as they live far away from city, and they have to 接送 kids, it may be very hard for them law....

Can we have a western surburb gathering during weekday?????

I'm not doing "分化", actually I really wanna join all gathering but I don't driving. It is too hard for me to bring Janice and take train, tram & bus to the eastern destination. All weekend gathering I must attend since Chris can drive me anywhere.

Here no relative and only one friend so I always feel lonely ka!!!!!!

All Mel bk mums are my friends, I feel warm during gathering, and happy to speak cantonese....not english!!!

Joanna

男爵府

Hi ladies~~
呢度好熱鬧呀!

Vincy,
我昨日去了你介紹既Lake Mountain去同個仔見下雪~ 這裡都不錯呢! 好彩昨日去了~如果係今日就麻麻地lu~

下星期既gathering,我要諗諗既時間到時再Call你地啦! YEAH ))
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

男爵府

CjsmallB,

Agreed!!! BK Mel Mom呢度係有暖流架!
Michael B. was born on 15 Nov 2005!
www.facebook.com/bearso

別墅

Hi 大家好~

CC,

Good luck to your next week drive test, all the best, all oil~ ^^

Tina,

我多謝你俾左唔少機會我去improve knitting skill就真 ^^

Amy, Veron and Winnie,

好多謝你地既關心, 我會take care架喇 ^^ 你地都take care ^^

Joanna and Tina,

我都好同意去D可以用public transport去到既地方搞small gathering, 好似我依家咁籮咁大個肚, 想去遠D又冇車, 一定要用public transport, 如果要轉幾轉車先去到就真係好唔方便 -___-

大宅

Tina,

Pls check PM, thanks!

Amy

大宅

好媽媽勳章

Tina and Joanna,

Yes Western side gathering is not a bad idea wor....we should think think this....or city is more central for both side..
~我有一個好老公同三個小寶貝~

首頁
12345...54

尾頁

跳至