夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

樓主好偏激.........只因樓主一直處於溫室, 不明人世間的真實狀況....
好好過每一天......

珍珠宮

咁點解當初要有咗先結婚?我見你之前係咁寫喎....

係咪你老公既主意, 以為生個男孫咁你6299就聽哂你地話?咁你唔應該怨你6299, 係應該怨你老公白痴, 唔識睇父母眉頭眼額, 明知自己父母愛個女多個自己, 都盲目以為生個男孫黎討好佢地 就會令佢地俾層樓你地住......

原文章由 jayjay_pig 於 08-7-17 14:12 發表
我就係知我老公唔出聲我先至講吖...但佢亞媽講說話真係好有問題!傾婚事當晚就成家人公審我,佢父母同佢亞妹一家人、細老都係度聽,完全都冇理我地兩公婆感受,99第一句話:「你唔好誤會吖...我地屋企唔係你想像中咁有$,呢D係 ...

珍珠宮

如果你只係呻下, 無所謂....

但如果你一直抱住呢個人生觀做人, 你呢世都唔會開心!

當日無人攞支槍叫你去結婚生仔,係你自己被前ex hurt得好勁, 想搵個岸泊埋去......但又無做好評估工作......

原文章由 jayjay_pig 於 08-7-17 14:28 發表
如果我身體許可我都好想快D揾工做!我以前有返工都係自己養自,我都好少返屋企住!
離婚...可以還返樣貌,身才同健康比我咩?

珍珠宮

其實要講既講哂, 事情好簡單...

1. 你唔妥99咪以後老死不相往來囉
2. 你有工人湊bb, 你咪可以修身扮靚返工囉....
重有咩問題?你條氣咁都唔順真係無人幫到你架喎!

p.s. 你老公願意入贅貴家, 俾你點來點去都無怨無尤, 你都算係咁啦......你重日日係佢面前數佢呀媽...大小姐, 你憎人呀媽啫, 無理由要你老公憎埋自己呀媽架!

原文章由 jayjay_pig 於 08-7-18 14:01 發表
但之從C6搬咗入我家住,99就好少揾佢!99係一個有仇必報嘅人,就講返傾婚事咁,當時佢要我星期三上去,但我嗰日要返whole day,我去唔到,叫c6同佢改第二日。到我星期六day off可以上去,佢就話約咗friend,咁我話可以等佢到夜晚,但佢 ...

首頁

尾頁

跳至