母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

請有意參加的會員, 請留資料如下, 將會個別通知作實:
報名資料:
eg. 會員名 (1-大人, 1-BB-6個月大)

我將之前個名單up返上黎:
1. doublei (1-大人, 1-BB-8個月大)
2. B1 (1-大人, 1-BB-??幾天大) - 請排我最後呀..唔該
3. Sept99 (2-大人)
4. manmushroom (2-大人, 1-BB-1個月大)
5. taikwan (2-大人, 1-BB-兩個月大), sorry呢個唔係網名, 我朋友亦好少上BK, 但佢好想去, 我幫佢報名, 再pm您她的電郵!!

[ 本文章最後由 B1 於 08-7-18 16:00 編輯 ]

大宅

請有意參加的會員, 請留資料如下, 將會個別通知作實:
報名資料:
eg. 會員名 (1-大人, 1-BB-6個月大)

我將之前個名單up返上黎:
1. doublei (1-大人, 1-BB-8個月大)
2. B1 (1-大人, 1-BB-??幾天大) - 請排我最後呀..唔該
3. Sept99 (2-大人)
4. manmushroom (2-大人, 1-BB-1個月大)
5. taikwan (2-大人, 1-BB-兩個月大), sorry呢個唔係網名, 我朋友亦好少上BK, 但佢好想去, 我幫佢報名, 再pm您她的電郵!!
6. 方麗娟 (1-大人, 1-BB-8個月大, 我先生未confirm)
7. shirleychau (2-大人, 1bb 5月大)
8. 吉祥三寶 (1大人, 1bb-9個月)

大宅

hi glad, 不好意思, 我今胎竟然出奇的特別漲奶, 須密密清空乳房, 幾小時離家不擠奶bb又不便帶在身邊, 現階段好容易谷奶至頭痛...所以今次恕不能出席了, 希望下次有機會再聚頭...

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊