想生BB

跳至

首頁

尾頁

民房

想提高老公噶精子活力可以食D咩呢??
除咗食物,仲有咩營養補品呢??好似聽講過咩蟲草丸,維E啊, 有無人試過work唔work啊??咩牌子好呢??

民房

thanks~!多謝大家噶建議
我老公已經開始食緊善存啦,本來喺建議食維E,諗住反正都喺啦,食多幾種啦,五子衍宗丸都有建議食,仲未買,仲有想試下蟲草丸,唔知咩牌子好
"紅茄素"喺唔喺都喺補維E噶呢??
等我叫他試試妳哋推薦噶先,不過唔知喺唔喺可以咁多種嘢一齊食呢??

民房

請問邊度有五子衍宗丸買啊??

民房

happy小米,唔該晒~!好,一于買五子衍宗丸啦~!

鹿尾巴唔喺專門for men噶咩??女都飲得??
D味道的確好 老公之前都話好難飲,飲完仲話成身興盒盒

其實男人們有時都喺應該以身體爲重,面子值幾多錢啊??我哋女噶都時不時睇婦科做body check啦,男噶點解唔可以呢??
好在我嗰佬都算配合

民房

D五子衍宗丸好似放大咗噶保濟丸咁 ,一次60粒,一樽一個禮拜都食唔到

喺裕華賣$48,但喺網上見到有賣$10左右咋啵,唔知同仁堂會唔會賣便D呢??九龍邊度有同仁堂呢??

民房

一次就搞掂,犀利啊~!!

我都喺希望先試試自然噶方法,其實都唔知喺邊嗰噶問題,我哋上年曾經有過,不過差不多3個月時小X咗

調理咗一年,啱啱試咗一個月,但fail咗,呢嗰月繼續努力啦

老公食咗善存&五子衍宗丸幾日,話自我感覺良好喔

我都要叫佢食多D番茄先,今日睇電視好似話西紅柿都好好喔~!

民房

我老公都喺食成人嗰隻,本來話補維E,不過順便補晒A~Z喔 據聞kiwifruit都有活躍蟲蟲噶作用喔

近年來,健康又時尚的奇異果婚禮在新西蘭廣為流行。婚禮上,新西蘭人別出心裁地將象徵著甜蜜情感的新西蘭特產———黃金奇異果裝飾在喜筵的各個細節上,以此祝福新婚夫婦甜蜜長久,婚姻美滿。
  作為重量級的營養水果,新西蘭奇異果對忙碌的準新人特別有益。不管是香甜多汁的ZESPRI佳沛新西蘭黃金奇異果或酸酸甜甜的ZESPRI佳沛新西蘭綠奇異果,一天兩顆就可以滿足人體全天所需三分之一的營養。據美國新澤西紐布朗斯維克(NewBrunswick)洛特格斯大學(RutgersUniversity)的水果營養價值研究報告顯示:奇異果的維生素C含量是柳橙的1.7倍;膳食纖維含量是鳳梨的1.7倍;維生素E含量是櫻桃的2倍;抗氧化劑含量是番茄的3.3倍!   即將到來的“十一”黃金周裏,新人們集中舉辦喜宴,從婚禮開始籌備直至儀式完畢,最為緊張忙碌。奇異果內豐富的維生素C、鈣、鎂,都可以幫助神經傳導物質的合成,協助腎上腺皮質素(一種抗壓力的荷爾蒙)的分泌,有助於準新人穩定情緒,對抗壓力。每天2顆奇異果中豐富的維生素C和維生素E不但能幫助提高抵抗力,更能幫助準新娘保持皮膚白皙水嫩,以完美的狀態迎接婚禮。   富含獼猴桃鹼的新西蘭奇異果對男性來說,還是激發性腺的天然食品。通常,男性在24歲後,精子的品質和活力都會走“下坡路”,而奇異果中豐富的維生素C則是讓精子充滿活力的不老藥。根據美國德州大學婦產科的一項實驗結果顯示,男性每天服用1000毫克的維生素C,連續服用60天后,精子數和活動率都有明顯改善,不正常的精子也減少了。

民房

五子衍宗丸上面寫話主要喺“補腎益精”噶

原來喺深圳藥房都有賣,內地噶包裝顔色(綠色)同香港賣噶(紅色)唔同,但我比較過兩種,都喺同仁堂出品,成份同藥效都喺一樣咖,裏面D藥丸都一樣,只喺賣¥9咋,但喺香港裕華賣$4X

[ 本文章最後由 tiffanieyip 於 08-8-4 11:00 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至