夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

其實呢個年代,好多男人都冇安全感,一係爛睹,一係爛滾,女人留多d錢係身邊就最有安全感,你有幾多錢唔好比佢知,千其唔好借錢比佢,我地唔係自私,係自保,如果唔係第時セ都冇,搵鬼可憐!!!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

如果仲愛佢就比多次機會佢囉,但要約法三章
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

等待驗證會員

原文章由 juicypig 於 08-7-17 16:35 發表
如果仲愛佢就比多次機會佢囉,但要約法三章

我連e個約法三章三年前已經用左lu,佢都冇口始嘅....應承我個d野,小小事咪做囉...其他好難lu.
始終都三年感情,要係理智同感情作出選舉,真係好難....

侯爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

我唔知妳c6咩事,但她為妳改左三年,這三年妳都話他有改變到,而且幾鍚妳,現在見到c6借左錢,妳即時判他死罪,一定是賭錢而借,有冇真正了解過咩事,是否他誠認左?三年的改變特然反轉頭?三年內都幾鍚妳,特然五天都唔搵妳,妳唔覺得有問題咩?唔合理咩?
了解下咩事先,唔好估,

等待驗證會員

原文章由 咸濕大師 於 08-7-17 18:32 發表
我唔知妳c6咩事,但她為妳改左三年,這三年妳都話他有改變到,而且幾鍚妳,現在見到c6借左錢,妳即時判他死罪,一定是賭錢而借,有冇真正了解過咩事,是否他誠認左?三年的改變特然反轉頭?三年內都幾鍚妳,特然五天都唔搵妳,妳 ...

我終於都係忍唔住,主動打比佢問佢借左幾多,用黎做咩,原來真係,佢嘅答案係輸左博番身再買大D,佢咁答我,我發覺我真係重來唔了解E個人,可能E個先係佢真面目.
佢係愛我,我知道,但係佢更愛賭,佢冇道歉,亦冇話會戒賭,我真係死心啦,但係而加有真係驚自己會有左,如果之前個個月都唔中,而偏偏今次中,我真係唔知點算

首頁

尾頁

跳至