影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

係度浦左一輪~齋睇都已經覺得自己年輕左~CN果然厲害!!

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

姜敏赫《FALL IN Mr.Kang》将于今晚, 香港時間10點, V APP見大家~

記得喇~

pycpo    發表於 15-10-12 14:49

男爵府

回覆:WHO ARE U

我同阿女一齊癲,老公成日話我地傻傻地,冇我地咁好氣

男爵府

好媽媽勳章

maggkiki 發表於 15-10-12 15:27
我同阿女一齊癲,老公成日話我地傻傻地,冇我地咁好氣
我同細囝一齊癲.

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:maggkiki+發表於+15-10-12+15:27+我

原帖由 mankifiona 於 15-10-12 發表
我同細囝一齊癲.
我同大家一齊癲! yeah yeah yeah!!

yy816    發表於 15-10-12 18:40

子爵府

好媽媽勳章

引用:阿毛唔同年代呀,除左張x友嗰d…茅睇演唱會

原帖由 cat50 於 15-10-12 發表
阿毛唔同年代呀,除左張x友嗰d…茅睇演唱會巧耐!!有冇人帶住阿毛去見識下(唔得比屋企人知…幾十歲:q ...
大家咁話啦~

第一次我都係自己一個入去睇 show, 飛尾收起咗, c6要搵都會搵到嘅,不過應該唔會鬧我, 會black face

買碟我都有節制嘅, 佢出4個版本我買一兩個啦!

手機wallpaper 都唔係我兩隻細路, 係大哥同二哥, c6都無得出聲

嚟呢度睇會越睇越鍾意佢哋, 無得解釋,無解藥

男爵府

好媽媽勳章

愛上CN,無得返轉頭。

yy816    發表於 15-10-12 18:40

大宅

wing2212 發表於 15-10-12 17:08
大家咁話啦~

第一次我都係自己一個入去睇 show, 飛尾收起咗, c6要搵都會搵到嘅,不過應該唔會鬧我, 會b ...
自己一個入去睇 show

....唔該晒各位!!~會認真考濾

翡翠宮

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XVI (16)

wuli 二哥!! 小區藝體能!! 期待!

真漢子黎喇!! 好鬼型!

翡翠宮

回覆:WHO ARE U ? 容和 + CNBLUE ★★★★ Part XVI (16)

[日雜]mini_2015年10月號
Cr as yfftw

翡翠宮

[日雜]mini_2015年10月號
Cr as yfftw
我四張join 埋一齊!

翡翠宮

boice!! 投票呀!!

http://mwave.interest.me/star/po ... e=webpage&pos=1

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+cat50+於+15-10-12+發表阿毛

原帖由 wing2212 於 15-10-12 發表
大家咁話啦~

第一次我都係自己一個入去睇 show, 飛尾收起咗, c6要搵都會搵到嘅,不過應該唔會鬧我, 會b ...
唉....直係好毒架.... 啱啱放工....忍唔到手..... 結果又買左........

翡翠宮

小卡有容和呀!!

又同小信信有緣, can\'t stop 簽名版係佢, 大卡都係佢!

但...如果大卡係容容更好...

子爵府

好媽媽勳章

引用:小卡有容和呀!! 又同小信信有緣, can\\\'t st

原帖由 Queenie_0012 於 15-10-12 發表
小卡有容和呀!!

又同小信信有緣, can't stop 簽名版係佢, 大卡都係佢!
㖿。。。

你知我未買。。。

特登引我嘅。。。

翡翠宮

引用:Quote:原帖由+Queenie_0012+於+15-10-12+發

原帖由 wing2212 於 15-10-12 發表
㖿。。。

你知我未買。。。

我係無辜架~~ 係佢呼喚我咋~~

翡翠宮

住家好男人!

翡翠宮

黑髮嘅敏赫!

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:小卡有容和呀!!+又同小信信有緣,+can\\\'t+st

原帖由 Queenie_0012 於 15-10-12 發表
小卡有容和呀!!

又同小信信有緣, can't stop 簽名版係佢, 大卡都係佢!
大卡, 好在呢款大卡有著衫

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由 Queenie_0012 於 15-10-12 發

原帖由 fatdenden 於 15-10-12 發表
大卡, 好在呢款大卡有著衫

我聽日就去買

首頁

尾頁

跳至