婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章

唔好要求咁高啦..

如果99本身係有改進, 只係1,2件事冇改/唔記得改..
自己都會係咁啦..

不過今次就真係危險左D, 係要出聲既,
但唔至於要態度好差, 亦冇必要夾埋佢之前既過錯黎唸。

你自己錯左都想人地比機會你改, 亦唔會馬上改好晒吧!

由頭到尾只係先你唔妥99生活上既小動作習慣..
而你見到通通係因為佢幫你湊仔..
其實你唔比佢湊就OK?
同咪都未至於 "關係補唔番" 呱
我慶幸我是水瓶星座.
爸爸是我心中的大樹.
媽媽是我一生的偶像.
姐姐是我一世的知己.
弟弟是我生活的依賴.
多多是我平常的歡樂.
一家人嘛!

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

BabyGirl0303 發表於 15-10-8 21:16
我99個呀媽 已經一把年紀 但仲係表面好風騷個隻 唔係一般見到個種婆婆 佢夠膽死用口食完舊肉 吐返少少餵我 ...
你應該覺得開心, 唔駛嬲, 仲要開口埋口笑晒咁應佢"係呀~話晒我都係媽咪嘛~~", 多謝佢咁尊重你問准你意見雖然你仲係阿邊個, 最好一直都係咁~

珍珠宮

趣教勳章 畀面勳章 貢獻勳章 大廚勳章 遊學勳章 冬日勳章 春季勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 月餅勳章 開心吸收勳章

tarot_elle 發表於 15-10-7 13:12
我從前好憎我99,因佢同我太唔同,又唔鐘意洗手、又用手MIT 雞翼俾我仔,抱住我仔過馬路同d 車只有5秒距離 ...

唯一可以講既係,邊個先撩者,賤
Please do not quote any information posted by fungwongphie.
不誠實使用電腦會構成罪行,切勿以身試法。
何謂不誠實使用電腦??

大宅

回覆:婆媳關係只要一旦有裂縫,根本點補都補唔返

補咩鬼呀,一隻手拍唔響,佢有心咁做,你頂得幾多,最怕你愈補愈心淡,最後離婚就唔好啦,你見好多婆媳斗紛都係離婚主要原因之一就知

大宅

回覆 tarot_elle 的帖子

佢肯用清水洗手咪算好,我果個手都唔會洗

別墅

回覆:tarot_elle 的帖子

如果幫你坐月、幫你湊小朋友你都咁唔滿意,倒不如你自己做返哂囉,咁巴閉又可以俾錢出黎請陪月、請工人、請鐘點。。。
你唔like 99無叫大仔出廚房,你自己教唔得架?你唔想 99抱住b煮麵,咁係煮食呢個鐘你自己顧哂2個唔得架?你唔滿意 99衛生,咁你全力自己照顧個初生b囉!
人地都有改緊,仲要係一個老人家去改,你都可以呼喝對應,換著我唔爆返你就有鬼

大宅

回覆:KuKu001 的帖子

係喎!老人家又要幫你湊仔湊女又要煮面,沒有欣賞多謝重要嫌三嫌四、幾慘。不如你同佢好好傾下就真

首頁

尾頁

跳至