單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

都唔係不知不覺嫁, 你得到的快樂與安慰, 都是你努力的回報

請繼續努力, 你會得到更多, 更好

祝各位 live happily ever after !!

原文章由 酸棗仁 於 08-7-18 02:29 發表
7月18日
不知又不覺的....
不知又不覺的, 傻子已經要升 K2了.

日子總會過去, 兒子總會長大. 但是這兩年, 他的成長, 實在是可愛得多了!

前些時候, 我嘔了, 他會來關心; 有些時候, 我不開心, 他不敢來煩我. 更可愛 ...

別墅

係呀, 我個女都幾乖, 總之單親這條路唔一定係苦!!

原文章由 Lovely媽咪 於 08-7-18 13:10 發表
加油呀,當小朋友再大啲開始同你傾心事既時候,你會仲開心,我仔仔已9歲,當我唔開心時,佢會好似大人咁同我傾計,當然頑皮既時候都會激到想死,但大多數時間都係開心,大家努力 ...

別墅

恩賜??!! 哈哈哈, 咁我就衰過你喇, 我同阿女講話佢係我既包袱

不過佢係一個好可愛, 好美麗, 好得人鍾意, 我好錫的包袱

I have to admit that she's a burden to me, it's not easy, but I am still happy to have her be with me. I always told her that she is the best girl in the world, and it's true.

Thanks god for this little pretty burden!!

And I hope all of you the best.

原文章由 酸棗仁 於 08-7-18 02:29 發表
7月18日
不知又不覺的....
不知又不覺的, 傻子已經要升 K2了.

日子總會過去, 兒子總會長大. 但是這兩年, 他的成長, 實在是可愛得多了!

前些時候, 我嘔了, 他會來關心; 有些時候, 我不開心, 他不敢來煩我. 更可愛 ...

首頁

尾頁

跳至