自由報料

跳至

首頁
12345...13

尾頁

大宅

i'm interested too, pls check pm, thanks!!

大宅

THX!!

男爵府

Please check PM
MSN: [email protected]

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我PM左你嘞!!等你回覆.THX!!

大宅

I am interested, my baby is 1 yr old and we can take photo on Sat and Sun. Pls pm.

大宅

我已pm你了.

謝謝 !

Ivy
[size=medium]阿仔已經17歲啦 @@

別墅

各位想影outdoor既 bk爸爸媽媽
係呢個咁熱既夏天
你地有冇d咩野拍攝好地方可以提議我同你地既小朋友影靚相呢!?

等我可以攪一個bk outdoor攝影日一次過幫
多d小朋友拍攝同一齊玩!! 唔該晒~

子爵府

Poo得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

你要清下D PM, 或叫人SEND去你 EMAIL
唔係好易爆或 MISSED 左好多重要的PM~

別墅

原文章由 zuzu888 於 08-7-21 15:22 發表
你要清下D PM, 或叫人SEND去你 EMAIL
唔係好易爆或 MISSED 左好多重要的PM~

sorry哇各位~~ 因為個pm system真係好難應付大量既pm!! 攪到我都唔知回左邊個~~可能真係要sd去我email會比較好!!
[email protected]

男爵府

原文章由 hewett 於 08-7-21 15:34 發表

sorry哇各位~~ 因為個pm system真係好難應付大量既pm!! 攪到我都唔知回左邊個~~可能真係要sd去我email會比較好!!

我剛剛send 左email比你...希望你能夠覆到我啦...thx~

男爵府

唔知有冇媽咪有興趣係沙灘/公園影呢!?
本人想影下d 户外~~~
不過我都問過hewett...
佢話想一次過...
甘如果有媽咪想影户外既...
唔該係度sell下 d地方~~~
等攝影師方便一d 呀~~~ 
因為而家天氣都幾熱...
我都唔想佢走幾次~~~
唔該甘多位幫幫手呀~~~

別墅

原文章由 cky_01b 於 08-7-21 17:07 發表
唔知有冇媽咪有興趣係沙灘/公園影呢!?
本人想影下d 户外~~~
不過我都問過hewett...
佢話想一次過...
甘如果有媽咪想影户外既...
唔該係度sell下 d地方~~~
等攝影師方便一d 呀~~~ 
因為而家天氣都幾熱...
我都唔想佢走幾次~~~
唔該甘多位幫幫手呀~~~ ...

其實我最主要都想找個大家都方便d 又靚d既拍攝地方!!
因為有好多 bk mama都想我可以早d同小朋友影相
不過我每一個星期可以幫大家影相既時間又好有限
所以如果有個好地方令多d既小朋友都可以影到靚相就最好啦
希望大家都可以比d提議啦!!
我到時可以找多位影c幫手一齊幫手影架!!

男爵府

香港公園呀....唔錯呀

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 hewett 於 08-7-21 15:34 發表

我send唔到email比你hewett,你唔好留底我唔回

侯爵府

醒目開學勳章

原文章由 hitomiykk 於 08-7-21 17:35 發表
香港公園呀....唔錯呀

我住香港,呢個地方,方便香港媽咪

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我住深水步~我都搵個好地方影相呀~~咦!香港公園好似幾好咁喎....

大宅

回覆 #10 hewett 的文章

好多謝你既回覆,我住屯門,屯門區最靚影相都係黃金海岸,唔知你會唔會太遠呢﹗

男爵府

好媽媽勳章

以下有兩句係同呢位hewett係msn對話既!!!
hewett:
我想知why你要知道影相既人個外表身型 同埋要夾返要唔要找化妝c???
仲有穿著 好多野要夾過先得??
點先為之夾牙??
莫非#36.#24.#36??
你家下搵老婆嘛??
你依家係free help人影相炸!!!(5好以為free就可以今樣la!)
上得黎BK多素都係小朋友同BB嫁la!!
仲有,,,,,,,,,,,,,樣貌不正影5影得先???

男爵府

LINGLING333888 媽媽,
發生咩事啊?...我睇完段野之後好擔心wor~

大宅

回覆 #2 LINGLING333888 的文章

係呀,恕我唐突,請問發生咩事,係咪有誤會呀?

首頁
12345...13

尾頁

跳至