自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

期待著呢個星期六,因為我都約左hewett !
Have a nice day !

大宅

勁,好,正,hewett 和佢的拍檔都勁好人 ,又有心機,佢地真係為興趣來幫我們拍攝的,
今天佢地由3時開始,拍到6時半,真係辛苦哂佢地啦
唔該哂,hewett 和 Ken 謝謝

大宅

hewett, 你不用客氣就真,有你肯幫我地影相呀!真係求之不得啦!
你放心啦! 我一定會再找你影相的,只要你有時間便可以啦,記住我呀!:;pppp:

原文章由 hewett 於 08-7-30 00:12 發表
唔好咁客氣啦~~ 果日係你屋企影相同打燈真係學到唔小野架!!
希望有機會再同你地影啦~~

D相我會叫亞KEN整快D架啦~~ 佢好懶架!! 我會繼續同你追佢架啦 !! HEEHEE

...

大宅

hewett ,收到你的相啦! 好快手喎! 再次唔該哂你同亞ken, 影得很好呀! 下次一定再找你

大宅

hewett , 你已經成為左一個大大忙人啦!

[ 本文章最後由 bobokiko 於 08-7-31 11:12 編輯 ]

大宅

我已經約定hewett " 大約在冬季"啦!

大宅

hewett 仲乜你又唔出動呀!
唔通你又冇帶memory stick?

原文章由 hewett 於 08-8-10 03:16 發表
錫晒亞ken啦~~ heehee
我今日都冇時間同你地影tim

大宅

咁又係既 !hewett 你既booking 咁 Full , 如果你唔係同亞 Ken 分開影呀! 我唸你呢2年都唔洗休息呀!

原文章由 hewett 於 08-8-10 18:06 發表
HAHA呢次唔係~~ 我地分開影丫嗎!!

首頁

尾頁

跳至