興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

我都剛剛買咗部Pan記嘅FX36,最初一心諗住買Canon Digital IXUS 80 IS,因為睇好多magazine都話Canon DC比其他牌子好,點知個sales又話兩個牌子都差不多,但影小朋友就Pan記好D,因為拍完一張之後可以好快咁影第二張,唔駛等太耐,相比起Canon快D,試機時D相又好似sharp過Canon,加外型好似Pan記比較薄身同輕,所以就買Pan記。但用咗幾日返屋企load相上computer睇,D相又好似淡色d同偏小小黃,搞到依家有D後悔兼諗住用1年之後買過部Canon。

大宅

我依家都係心思思想買多部Canon嫁,不過部Panasonic Lumix FX36買咗1個月貨仔都無就話買過部,又真係浪費咗D,所以咪諗住忍佢一年囉! 同埋得閒咪睇吓operating instructions,睇吓會唔會有D function係我搞唔錯,以致D相唔夠sharp。

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 02:16 發表
呢個 case 同我好似 ... canon 唔見左之後 , 去年 2 月
買部 fx -12 用啦 !

一用真係唔多 like , function 又唔 user friendly
個時信左林喜欣 lor !! 直到而家都年半 , 機無咩樹
係自己始終心 c c 要 canon 姐 !! ...

大宅

係2.5寸" mon。

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 10:57 發表
想 8 下 .....fx 36 幾多寸 mon ??

同埋我 d 朋友 like pan 記有個 date 功能
係數住小朋友幾大日期 !! 佢地話甘唔洗自己
記又係埋張相好 d wor .....

不過勁 lazy 既我 , 買左甘耐都無用過 :;pppp:

...

首頁

尾頁

跳至