跳至

首頁

尾頁

大宅

童童無睇醫生呀,都係爸爸開d藥俾佢食.爸爸做配藥的。
佢今日好好多喇,星期一應該都正常返學。

原文章由 wingslaw 於 08-10-10 12:17 發表
因為好多媽咪都對手工藝都在行,所以咪以為你自己整 係吖, 又會咁多人去船河既, 咁唯有下次la
童童病左吖, 有冇睇醫生吖, 而家天氣開始轉涼, 真係要保重吖, 小朋友病就一家人都慘, 希望佢快d好番la:b ...

大宅

童童返到學咁就好la嘩, 童童爸做配藥咁好, 大吉講句咪醫藥費都慳吾少
原文章由 CHERRYIEONG 於 08-10-11 16:44 發表
童童無睇醫生呀,都係爸爸開d藥俾佢食.爸爸做配藥的。
佢今日好好多喇,星期一應該都正常返學。

大宅

WINGSLAW,

好左幾日,前晚童童嫲嫲竟然俾佢食左炸野,結果發燒,所以昨天都請左假,休息下。
好在昨日都退左燒,今日可以返去化妝生日會,yeah!
我今日難得有一日假期,所以第一次同爸爸一齊接送童童,好開心!
今日童童扮小魔鬼,俾左件hello kitty既斗蓬同埋紅色既devil角仔頭飾,都幾得意。我見到d小朋友個個扮得好厲害呀!好多都係全套武裝,有d扮海盜既拎埋「刀」,又有美人魚,仲有「大量」公主,好得意呀! 好期待學校快d有相睇!
前幾日同時老師傾開,我問及童童跟其他小朋友的相處,我地都傾到翹仔呀!佢話翹仔都好得意,成個bb仔咁,連手仔腳仔都好似bb仔。佢話童童有時都會「照顧」下翹仔,特別係食茶點。希望佢地兩個能夠互相幫忙啦!有機會我都好想見下翹仔呀!我今日去到學校接放學既時間,去左窗門度偷睇佢地上課既情況,個時翹仔已經去左搭校車,所以見唔到佢呀!

cherry

原文章由 wingslaw 於 08-10-13 11:38 發表
童童返到學咁就好la嘩, 童童爸做配藥咁好, 大吉講句咪醫藥費都慳吾少

首頁

尾頁

跳至