跳至

首頁

尾頁

大宅

好開心終於都可以順利完成左!!! 多謝搞手kiki同埋kat... 尤其是kat.. 佢除左落力搵sponsor之外... 親自去拎咁多sponsor gifts 真係最抵錫!!!

大宅

相簿相簿~

part 1
http://picasaweb.google.com/timothy325/720WeAreNow6MonthsOldPart1

part 2
http://picasaweb.google.com/timothy325/720WeAreNow6MonthsOldPart2

full size (及tune好) 的相要遲少少先有... 我朋友話要執好先... 唔好介意... 睇住止下咳先~

大宅

原文章由 ~kiki~ 於 08-7-21 14:54 發表

衰鬼~~~
影到我都幾靚靚~~~

係我地靚仔攝影哥哥同埋靚女攝影姐姐影架...
我都覺得佢影得我ok靚... 柯呵呵呵呵呵

大宅

原文章由 ~kiki~ 於 08-7-21 15:14 發表

終於睇晒你2個album喇~~

見到暐澄做左主角呀~~~

早知就叫c6帶桐桐過去同暐澄玩多d啦~~

哩度係一部機咋... 仲有一部d相未upload晒呀...
你就蝕啦... 都唔知有無同我個仔影過相喎桐桐

大宅

原文章由 ~kiki~ 於 08-7-21 17:22 發表

好見到有呀~~~
你抱坐訓左既暐澄~~

而我個女就.....唔係我抱.........mouth:

桐pa回家中話我知....
桐桐又想搶暐澄奶咀喇~~~
不過今次暐澄識檔~~~
仲要係~~暐澄今次 ...

係呀... 桐桐搶人奶咀有相為證架...
我要特訓下暐澄... 識檔桐桐仲要識檔哩個變態ee... 成日都話要打人既... mouth:

大宅

原文章由 kawaiimama 於 08-7-21 23:03 發表

有好多暐澄同柔柔o既合照啊~影得好靚哦~~

係呀.. 有d好搞笑添呀... 柔柔好似投訴暐澄咁... 又有舉手又有maak大口... 哈哈~

首頁

尾頁

跳至