跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 *yan* 於 08-7-24 15:47 發表

我會比我媽咪湊呀...咁我就可以C服D....

你諗住生3個,你媽咪會唔會幫你湊3個呀~~ 你同你媽咪住得近唔近呀??可能到時你見到佢痴媽咪唔痴你,你又會唔開心架喇~

子爵府

原文章由 ho69591011 於 08-7-24 21:53 發表

其實我已經諗定會追多個架..{最好係仔}

不過估唔到咁快o者!!!

我19號..你17號....唔知邊個生先呢!!

你仲未照仔定女呀??希望你係仔啦~不過我自己係3姊妹,我覺得好好呀...d衫又可以一齊著,又可以一齊去街~

我想我快d呀,我要自由呀~~~~~~~~~ 最好一足月就出黎

子爵府

hello各位

我細樓主幾個月~~~
大仔2歲多d lu~
我e+都好鬼懶出post喇~呢排又忙....

=========================================
eaki

成日撞唔見你online又費事打俾你,,
黎緊我可能要8月頭/8月尾先出到黎呀..
8月中就唔得閒,詳情遲d傾~~

[ 本文章最後由 fiti 於 08-7-26 13:35 編輯 ]
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-25 02:47 發表

你仲未照仔定女呀??希望你係仔啦~不過我自己係3姊妹,我覺得好好呀...d衫又可以一齊著,又可以一齊去街~

我想我快d呀,我要自由呀~~~~~~~~~ 最好一足月就出黎 ...
但係你就要開始日餵夜餵奶.....會唔會有人幫你手湊呀?

兩個都係我心肝定>3<

別墅

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-25 02:45 發表

你諗住生3個,你媽咪會唔會幫你湊3個呀~~ 你同你媽咪住得近唔近呀??可能到時你見到佢痴媽咪唔痴你,你又會唔開心架喇~

我地會叫我媽咪搬黎同我地一齊住...
咁就方便D...生第2個就會請返個賓賓...
SO都唔會驚BB唔痴我地....

子爵府

原文章由 fiti 於 08-7-26 13:33 發表
hello各位

我細樓主幾個月~~~
大仔2歲多d lu~
我e+都好鬼懶出post喇~呢排又忙....

=========================================
eaki

成日撞唔見你online又費事打俾你,,
黎緊我可能要8月頭/8月尾 ...

好耐冇見你,好busy咩~??

eaki係邊個呀??

子爵府

原文章由 fiti 於 08-7-26 13:34 發表
但係你就要開始日餵夜餵奶.....會唔會有人幫你手湊呀?

早d出世,早d滿月呀嘛~

我e+都唔知餵唔餵人奶好,餵都可能餵一個月渣.....我坐月我媽會係到囉,坐完月應該搬返99到,到時我可能要做野喇,要養兩個,我唔想老公咁大壓力~同埋搵d錢自己洗都洗得開心d

子爵府

原文章由 *yan* 於 08-7-26 18:41 發表

我地會叫我媽咪搬黎同我地一齊住...
咁就方便D...生第2個就會請返個賓賓...
SO都唔會驚BB唔痴我地....

咁都幾好wor~~不過我唔like俾bunbun湊.......

子爵府

原文章由 *yan* 於 08-7-23 13:35 發表

第2胎仲驚....??
唔好吓我啦...我仲諗住生3個嫁....
不過依家講好似早左D....第一個都未出世..

YAN

嘩~~3個....我2個就夠曬數喇...你知道係仔仔定囡囡未呀?
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-27 02:20 發表

好耐冇見你,好busy咩~??

eaki係邊個呀??

惠,

係呀,,黎緊會搬呀,E排係咁洗野執野入袋,準備8月搬呀,,所以好忙,都冇乜出post囉..
eaki係已經有2個囡囡o個個mami呀
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-27 02:23 發表

早d出世,早d滿月呀嘛~

我e+都唔知餵唔餵人奶好,餵都可能餵一個月渣.....我坐月我媽會係到囉,坐完月應該搬返99到,到時我可能要做野喇,要養兩個,我唔想老公咁大壓力~同埋搵d錢自己洗都洗得開心d ...
haha,,我覺得另一個原因係你好唔滿意e+自己o既身型~~~你唔湊多幾個月先搵野做???咁咪又miss左好多bb o既成長過程??

[ 本文章最後由 fiti 於 08-7-30 02:40 編輯 ]
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

原文章由 fiti 於 08-7-27 13:07 發表

惠,

係呀,,黎緊會搬呀,E排係咁洗野執野入袋,準備8月搬呀,,所以好忙,都冇乜出post囉..
eaki係已經有2個囡囡o個個mami呀

你e+仲執到野呀??又要湊大仔,你累唔累呀??我呢胎好易累呀...叫我洗野執野,不如叫我去死啦~ 你搬去邊呀?

子爵府

原文章由 fiti 於 08-7-27 13:14 發表
haha,,我覺得另一個原因係你好唔滿意e+自己o既身型~~~你唔湊多幾個月先搵野做???咁咪又miss左好多bb o既成長過程??
我搬左之後.整理好曬間屋d野就會好想bb快d出世...總之唔好早產,,,足月就ok喇....(不 ...

係呀,你真係了解我,e+好肥呀~~

如果我搬返99到,我唔想長時間對住99,不過都係坐完月睇下點先~

我都覺得呢胎好似肥我多d,上胎係肥b多d架~我聽日去照4d,到時問下醫生亞b幾重先~

別墅

原文章由 fiti 於 08-7-27 13:04 發表

YAN

嘩~~3個....我2個就夠曬數喇...你知道係仔仔定囡囡未呀?

照左啦...係囡黎嫁...
我都係諗住生3個jar...
可能生完li個我都要睇下難唔難湊先...

別墅

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-27 02:24 發表

咁都幾好wor~~不過我唔like俾bunbun湊.......

我都唔係想比佢湊呀....
因為我成日都覺得如果有第2個bb我同媽咪都湊b冇人做家務....
so先請bunbun....咁樣我地就唔洗咁辛苦....

子爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-28 00:11 發表

你e+仲執到野呀??又要湊大仔,你累唔累呀??我呢胎好易累呀...叫我洗野執野,不如叫我去死啦~ 你搬去邊呀?
執唔到都頂硬上啦...真係好攰呀,,,阿仔又勞氣...
不過我想快D搬,搬左唔洗煩,E+洗定好過搬左先洗....唔係到時個肚仲大呀.....
CHOY~~到你有得搬可能你仲快手執過我呀~~~
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

原文章由 *yan* 於 08-7-28 17:24 發表

ici,,,咁你同老公想仔定女多d呀???
如果冇經濟因素影響,,我生半打都得呀~~~~
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-28 00:14 發表

係呀,你真係了解我,e+好肥呀~~

如果我搬返99到,我唔想長時間對住99,不過都係坐完月睇下點先~

我都覺得呢胎好似肥我多d,上胎係肥b多d架~我聽日去照4d,到時問下醫生亞b幾重先~ ...
我對脾有我本身條腰咁粗tim呀........睇見自己都嚇親呀..........因為今胎成日飲汽水初頭重得好快....
你大仔出世幾多lbs呀???
我覺得今次bb會輕過大仔....因為我今胎食小左好多野......
你點解唔搵地方一家人自己住呀?
兩個都係我心肝定>3<

子爵府

原文章由 *yan* 於 08-7-28 17:24 發表

我個都係女呀,出世可以一齊玩

子爵府

原文章由 *yan* 於 08-7-28 17:31 發表

我都唔係想比佢湊呀....
因為我成日都覺得如果有第2個bb我同媽咪都湊b冇人做家務....
so先請bunbun....咁樣我地就唔洗咁辛苦....

估唔到你未生都已經幾識諗wor<我都係生左大仔先識諗渣

首頁

尾頁

跳至