跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 fiti 於 08-7-29 00:24 發表
執唔到都頂硬上啦...真係好攰呀,,,阿仔又勞氣...
不過我想快D搬,搬左唔洗煩,E+洗定好過搬左先洗....唔係到時個肚仲大呀.....
CHOY~~到你有得搬可能你仲快手執過我呀~~~ ...

咁你即係搬去邊呀??

子爵府

原文章由 fiti 於 08-7-29 00:29 發表
我對脾有我本身條腰咁粗tim呀........睇見自己都嚇親呀..........因為今胎成日飲汽水初頭重得好快....
你大仔出世幾多lbs呀???
我覺得今次bb會輕過大仔....因為我今胎食小左好多野......
你點解唔搵地方一家人自己住 ...

有冇咁誇呀個大脾.........

我大仔3.24kg呀,我都覺呢個會輕d囉,又係食得小過上胎,同埋我好似肥得多d,即係我吸收多d囉 今日照左4d,醫生話bb e+得2.8磅渣~

我自己一家人住,咪即係要我湊晒2個,咁辛苦我先唔濟....只湊細,我又驚大唔開心,如果我做野,又唔想湊黎湊去~等佢地大d,我地又多d錢先搬出黎住囉,生完搬返99到,又唔洗我煮飯,又有啖好食,家務又唔洗我做,又多d人睇bb~~

男爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-25 02:47 AM 發表

你仲未照仔定女呀??希望你係仔啦~不過我自己係3姊妹,我覺得好好呀...d衫又可以一齊著,又可以一齊去街~

我想我快d呀,我要自由呀~~~~~~~~~ 最好一足月就出黎 ...

照左啦..係20週時照左結構...
e生話我依胎終於收得工 希望唔好撻Q啦

其實我就無咩所謂..如果大吉利是~女都一樣咁過!!

不過係c6會失望D囉!!!

男爵府

原文章由 fiti 於 08-7-26 01:33 PM 發表
hello各位

我細樓主幾個月~~~
大仔2歲多d lu~
我e+都好鬼懶出post喇~呢排又忙....

eaki

成日撞唔見你online又費事打俾你,,
黎緊我可能要8月頭/8月尾先出到黎呀..
8月中就唔得閒,詳情遲d傾~~

係啦~依期我都好小online..
都好耐無見....
可能個肚越大個人越(支力)!!
你地幾時得閒隨時call我都得架!!

記得預埋我喎!!!

[ 本文章最後由 ho69591011 於 08-7-29 03:30 編輯 ]

別墅

原文章由 fiti 於 08-7-29 00:28 發表
ici,,,咁你同老公想仔定女多d呀???
如果冇經濟因素影響,,我生半打都得呀~~~~

其實第一胎就冇所謂....我就鐘意囡多d...
好似乖d...老公就鐘意仔多d...
因為可以同佢打機

別墅

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-29 01:52 發表

我個都係女呀,出世可以一齊玩

好呀...不過你住邊到呀??
睇下住得近唔近...
我地住依家西貢呀...遲d可能會搬返出市區....
大家差唔多大..一定好岩玩jar

洋房

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-29 01:55 發表

咁你即係搬去邊呀??
msn講左你知

洋房

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-29 01:59 發表

有冇咁誇呀個大脾.........

我大仔3.24kg呀,我都覺呢個會輕d囉,又係食得小過上胎,同埋我好似肥得多d,即係我吸收多d囉 今日照左4d,醫生話bb e+得2.8磅渣~

我自己一家人住,咪即係要我湊晒2個,咁 ...
堅嫁!!
本身條腰都係23-24嫁嘛.....前排度隻脾最高o個位有成22吋呀....你話驚唔驚但睇其他位又唔係肥好多,,係肥左o係對脾同個pet到...
你本身瘦,生完冇咩意外都一定瘦得番嫁喇~~~~~唔好唔開心啦~~~如果生兩個收工就享受埋呢兩個幾月喇~~~~(其實都係安慰緊自己)

洋房

原文章由 ho69591011 於 08-7-29 03:25 發表

不過係c6會失望D囉!!! ...
一定係jj~~~~到時我仔可以同你仔玩~~~第時去波波池都冇咁悶~~~

洋房

原文章由 ho69591011 於 08-7-29 03:28 發表

都好耐無見....

記得預埋我喎!!!
係呀,,,我湊1個已經好攰.....你仲要湊兩個....仲攰.....天氣又熱..........心情都差d....
好呀,,,到時候約丫~~~

洋房

原文章由 *yan* 於 08-7-29 15:19 發表

其實第一胎就冇所謂....我就鐘意囡多d...
好似乖d...老公就鐘意仔多d...
因為可以同佢打機
haha.........第時可以多d同daddy一齊沖涼方便d就真o既,,,打機要好多年後先做到對手喇~~~~如果第1胎係仔,,第2個有人會想係女,,不過我自己感覺上湊男仔好似方便d咁,,所以冇咁恨要女仔...
咁你d99 o個d有冇話重仔定女多d呀?

子爵府

原文章由 ho69591011 於 08-7-29 03:25 發表

不過係c6會失望D囉!!! ...

照結構好難錯o既~2女一仔好好呀~

子爵府

原文章由 ho69591011 於 08-7-29 03:28 發表

都好耐無見....

記得預埋我喎!!!

緊係累啦,好在我99幫我湊下大仔渣,如果唔係我都累死~你仲要湊2個~

預埋我都好wor~

子爵府

原文章由 *yan* 於 08-7-29 15:26 發表

好呀...不過你住邊到呀??
睇下住得近唔近...
我地住依家西貢呀...遲d可能會搬返出市區....
大家差唔多大..一定好岩玩jar

勁遠囉,我住屯門架~ 大家就下都得o既..去旺角個d~

子爵府

原文章由 bbybb 於 08-7-30 02:16 發表
msn講左你知

你做咩成日轉acc jei

子爵府

原文章由 bbybb 於 08-7-30 02:21 發表
堅嫁!!
本身條腰都係23-24嫁嘛.....前排度隻脾最高o個位有成22吋呀....你話驚唔驚但睇其他位又唔係肥好多,,係肥左o係對脾同個pet到...
你本身瘦,生完冇咩意外都一定瘦得番嫁喇~~~~~唔好唔開心啦~~~如果生兩個 ...

我又度下我最高個位都有20吋呀~~ 意外o既野好難講,瘦唔返我會自閉唔想見人~

我收工架喇,你收唔收??

子爵府

原文章由 bbybb 於 08-7-30 02:22 發表
一定係jj~~~~到時我仔可以同你仔玩~~~第時去波波池都冇咁悶~~~

yan,咁我地兩個女玩jei~

子爵府

原文章由 bbybb 於 08-7-30 02:33 發表
haha.........第時可以多d同daddy一齊沖涼方便d就真o既,,,打機要好多年後先做到對手喇~~~~如果第1胎係仔,,第2個有人會想係女,,不過我自己感覺上湊男仔好似方便d咁,,所以冇咁恨要女仔...
咁你d99 o個d有冇話重仔定女 ...

我仔都成日同我老公一齊沖涼架~~ 打機就要我老公玩,佢要睇住(nds),有時我老公唔想玩,都要玩俾佢睇架~

洋房

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-31 03:50 發表

你做咩成日轉acc jei
之前咪話過你知囉~~我唔post o係樹喇!!

洋房

原文章由 ~惠惠~ 於 08-7-31 03:56 發表

我又度下我最高個位都有20吋呀~~ 意外o既野好難講,瘦唔返我會自閉唔想見人~

我收工架喇,你收唔收??
你都叫冇咁粗丫,,我多你2吋呀...,不過我諗到時自己湊...應該會瘦得番o既...
你/你地之前有冇買到收身褲呀?

首頁

尾頁

跳至