自由講場

跳至

首頁
23456...8

尾頁

水晶宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

yuenfong

我想book祈福渡假屋, 你搵開個個女仔 quote 左價 & 位置比我, 係最新的倚湖灣, 去到先搵佢拎屋比$$, 想問係未真係信得過呀??

if ok, 我就5搵我之前訂個間, 因為我之前訂個間要比訂, 同埋5係住倚湖灣

水晶宮

yuenfong

我想book祈福渡假屋, 你搵開個個女仔 quote 左價 & 位置比我, 係最新的倚湖灣, 去到先搵佢拎屋比$$, 想問係未真係信得過呀??

if ok, 我就5搵我之前訂個間, 因為我之前訂個間要比訂, 同埋5係住倚湖灣

水晶宮

bobo

睇左相啦, 你效率都好高 bor...

間酒店又幾唔錯 bor.. buffet 包幾多位呀?? 洗5洗補 $$呀??

水晶宮

agree, 5好咁講啦.. 家家有本難唸的經...做女人既, 就梗係要精打細算先掂啦..我地呢度個個都係十項全能架麻..

原文章由 bobo 於 08-8-11 04:52 PM 發表

雪文, 唔好咁講啦, 咩貧窮遮, 用錢呢, 係要用得其所, 唔係有錢就可以大花筒o既, 唔好話你要計住來使, 我都會啦, 我未去之前都搵左好耐資料, 睇左好多地方, 睇下邊度可以用最少錢又可以玩得開心先去咋! 大家都有仔 ...

水晶宮

thanks, yuenfong

原文章由 yuenfong 於 08-8-11 06:13 PM 發表
多利是

信得過架!
我上次都係咁,
如果想穩陣啲,你臨上去前一日打電話俾佢再confirm一次
咁就更安心喇!
佢啲屋係幾新架!

水晶宮

咁大鑊??? 我仲想轉埋煎用電磁爐 tim, 我而家只係用佢來煲湯咋...咁點呀?? 仲用5用好?? 我用 rasonic 架..

水晶宮

yuenfong

看你的 blog, 看的我口水直流 真棒

水晶宮

冬陰功...煮雞酒.... 等等.....

令我唸起我媽自家制的客家黃酒...真係無得頂

原文章由 yuenfong 於 08-8-12 06:11 PM 發表
多利是

多謝!
你睇中邊味呢?

水晶宮

我都拎左 5係1支支架, 係好似1塊畫板咁, 有幾隻色細細點咁囉, 比你 try, 我唸要用唇掃先掂 bor

原文章由 cc0524 於 08-8-13 10:12 AM 發表
係唔係每人一枝呀??

水晶宮

睇左 yuenfong d 清遠相, 好想去新娘潭....好懷念個度d小溪, 流水...... 要度度搵 day 去行下

水晶宮

aiya...原來呢度好多同輩 wor..

朗平..係我偶像來架...個日中排比賽, 我場場追架..

李寧 also

水晶宮

bobo

有無覺得cc勁似你3條仔呀??

做乜今日大家咁妙語連珠既, 笑c我啦

原文章由 bobo 於 08-8-13 04:22 PM 發表

乜你駁咀咁快架, 都唔好玩o既

水晶宮

我99早幾日都打來叫我地返去食飯, 話做節 wor...我5得閑呀..約左人啦..我地都無理呢d野既..

原文章由 雪文 於 08-8-14 10:11 AM 發表
唔係, 我哋唔燒衣的. 我都唔懂呢D嘢.

之後我99荅我 : 佢話好多人今日要做節的. 我先明白佢意思, 我話你鐘意做咩你做啦, 我無所謂.

不過佢無啦啦講呢D, C人啦.

...

水晶宮

係...好恐怖....我 next week 仲去長隆水樂園 同動物園 tim...

有無講係咩新病毒?? 知5知係邊間e院發生?? 睇新聞 only 話係 virsus 引起的

原文章由 bobo 於 08-8-14 10:01 AM 發表

各位早晨

又有新病毒入侵啦, 死左一個9歲, 7歲就仲留醫緊, 真係好驚

水晶宮

但...5 平bor...

原文章由 JJA 於 08-8-14 12:30 PM 發表
尖咀萬麗 hotel 果間福滿樓,麻麻地,淨係得個招牌菜蜜汁义燒好食d, 其他d小菜非常普通!

水晶宮

係啦..我記得呢間野, 一d都5平..咁既$$, 去利苑好味d, & 可能無咁貴 tim

原文章由 JJA 於 08-8-14 12:41 PM 發表
一碟例牌义燒$140

水晶宮

我都仲淨係睇到廣告咋.... why ???

原文章由 雪文 於 08-8-14 12:53 PM 發表
CC : 我終于可以上到有線啦, 快食飯, 我可以開聲音睇

水晶宮

我都仲淨係睇到廣告咋.... why ???

原文章由 雪文 於 08-8-14 12:53 PM 發表
CC : 我終于可以上到有線啦, 快食飯, 我可以開聲音睇

水晶宮

if for 電話 only, 不用3g, 我 like nokia 6300, 靚仔, 細部...good

而家跌到好平啦..

水晶宮

CC

咁你用電話卡幾$$呀?? 我用量都小, 我而家用123台, $58/mth

原文章由 cc0524 於 08-8-15 12:08 PM 發表
唔該晒你呀, 雪文!!

不過我諗呢 D 做到咁平一定係要你簽 CONTRACT, 又要上台, 又要用佢地 D 貴 PLAN 架啦!! 我而家無上台架, 用電話卡咋, 因為我用量少呀!!

...

首頁
23456...8

尾頁

跳至