自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都幾鐘意栢芝, 尤其是做戲真是做得好, 肥番D個樣幾靚, 人雖無錯, 現在對奶奶, 老爺, 老公和個仔好就得啦, 快D生多幾個, 因他們倆公婆又鐘意小朋友和實在太夾!

男爵府

我個人就覺得佢都幾nice樣又靚同埋佢唱歌都幾好聽!
係人都鍾意玩架!
係除左陳XX個件事令我好難接受之外啦~

我未做人阿媽個陣都係成日玩架啦!
做左人阿媽想玩都無時間啦~
仔女大過天~時間青春精神都去晒佢地度
不過我19歲先可以開始玩咋~
因為自己搬左出黎住無王管
返工又玩放左工唔係去K去吧就去落D~

記得個陣(7年前)
都見過佢同佢阿爸仲有佢家姐細佬圍埋一檯食M記
個陣我係沙田第1城做緊m記csa~
即係幫人開門講歡迎光臨同搞生日會MC個D

不過個陣柏芝未同檸檬一齊 D人見到都唔覺得出奇
佢細佬個陣帶住鴨嘴帽好好笑容問我攞野(唔記得左攞咩)
只記得佢講THANKYOU~
之後有幾個中學生同佢攞簽名~更加肯定佢係柏芝
可惜我返緊工如果唔係 我都想同佢攞簽名架!
佢個套星語流星同小齊做得好睇D歌又好聽都幾令我回味!
]http://www.baby-kingdom.com/static/image/smiley/comcom/30.gif[/img]

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我覺得佢ok 喎, 一早擺明自己係出黎玩, 冇刻意去隱瞞d 乜野!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得佢ok。

公爵府

好媽媽勳章

我又覺得佢OK架喎
藝人都係人
佢對佢自己人生負責就得啦
佢初出道都成日話恨結婚恨生仔
佢玩佢蒲都係人生歷練
如果佢唔係曾經有過輕狂歲月
又點知安定嘅好處呢?