跳至

首頁

尾頁

別墅

有無好介紹呀?

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我呀媽落下有個女醫生婦科好出名架..係太和村~叫劉開玲呀..仲有,大中有個廖由珊醫生聽講都唔錯

男爵府

劉開玲好似唔係婦科專科,又好似唔係香港的醫科畢業,但我睇過佢d"咸"頭好勁,而且係廣華做咗好耐,應該都好掂.

原文章由 arcaar 於 08-7-21 18:46 發表
我呀媽落下有個女醫生婦科好出名架..係太和村~叫劉開玲呀..仲有,大中有個廖由珊醫生聽講都唔錯

男爵府

熱血勳章

係8號花園有間叫信康專科醫療中心有婦科睇, 有二個女醫生, D銜頭都幾勁吓, 我睇咗其中一叫楊麗群, 都幾好, 但收費很貴, 診金$500, 照超聲波$400

男爵府

熱血勳章

記得要預約架, 2664 3808

大宅

經過時看見劉開玲時時都冷清清, 所以都好懷疑佢得唔得mouth:
原文章由 lokjoan 於 08-7-21 23:56 發表
劉開玲好似唔係婦科專科,又好似唔係香港的醫科畢業,但我睇過佢d"咸"頭好勁,而且係廣華做咗好耐,應該都好掂.

大宅

診金$500, +照超聲波$400??????
甘米分分鐘仲貴過出面D 婦科??

原文章由 caca0921 於 08-7-22 12:34 發表
係8號花園有間叫信康專科醫療中心有婦科睇, 有二個女醫生, D銜頭都幾勁吓, 我睇咗其中一叫楊麗群, 都幾好, 但收費很貴, 診金$500, 照超聲波$400

子爵府

可以試吓昌運蔡玉, 佢好nice. 佢同佢老公兩個都係醫生.

洋房

我朋友是蔡玉個老公接生的,佢叫曾祥風,不過星期日才在大埔昌運診症。

洋房

原文章由 bellebee 於 08-7-31 16:33 發表
我朋友是蔡玉個老公接生的,佢叫曾祥風,不過星期日才在大埔昌運診症。

我尋日星期五點幾walkin去睇蔡玉,點知full哂要book到星期日先有位,不過好彩佢都比我攝左今日星期六睇. 我book左一點鐘,早左三個字去到,最後要成兩點多先走得, 勁多人!

其實今次我都係第二次睇佢,唔知係咪好好,但係佢個人真係VERY NICE, 同埋好細心囉!

男爵府

原文章由 cathuiwk 於 08-8-3 00:34 發表

我尋日星期五點幾walkin去睇蔡玉,點知full哂要book到星期日先有位,不過好彩佢都比我攝左今日星期六睇. 我book左一點鐘,早左三個字去到,最後要成兩點多先走得, 勁多人!

其實今次我都係第二次睇佢,唔知係咪好好,但係 ...

e~你係睇蔡玉定係曾祥風呀?我都想book做checking呀!
我知道曾祥風係出名的婦產科醫生,原來佢太太都係婦產科架?我一直以為佢係兒科tim!

子爵府

蔡玉都有幫人做產檢, 但係唔做接生架, 因為佢要返屋企睇住佢幾個小朋友呀.

蔡醫生同曾醫生我都有睇過, 佢地兩位都好好人.

子爵府

劉開玲有時好爆架..好多都係搵佢做婦科檢查..有次我去睇醫生等左好耐..多人睇未必好架~少人睇又唔一定個醫生唔得...可能地點問題..所以差唔多剩係太和區居民搵佢睇...我呀e英國返黎hk都搵佢做檢查...聽講劉開玲婦科同兒科都ok..我4歲已經睇佢..都ok...睇一次就好...,而家我親戚d仔女有病都睇佢...可能d藥o岩掛..150蚊兩日藥

子爵府

我有左仔仔作小產都唔知..流左幾日血..之後搵劉開玲先知自己作小產..唔係佢..我個仔分分鐘都無左..仲有我呀姨個女都係劉開玲救乍..如果唔係我呀姨個女出唔到世..而家我呀姨好感激佢

男爵府

蔡玉, 佢好NICE. 不過要預約.

伯爵府

8號花園甘貴,我現在陀住8個月.去曾醫生產檢埋單都係$700之麻,黎緊星期日,我都BOOK左要去,我上一胎都係佢幫我接生,蔡醫生我都有睇AR

子爵府

蔡玉o係大埔都出左名好耐架喇~值得一睇既!!個個都佢話佢好好..不過我自己就未睇過~~因為唔知價驚好貴..大家知唔知佢收費如何呀?

子爵府

聽你地咁講..蔡玉應該幾好啵..如我我做婦科檢查試下佢睇都好

首頁

尾頁

跳至