論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

話說我工人今個周日會回鄉, 佢表妹就借一部相機叫我工人幫佢影佢鄉下起左新屋既相, 因佢表妹未返去睇過, 咁工人借返黎就話用呢部相機幫我同囡囡影相, 咁影完梗係PLAY返黎睇喇, 襟襟下竟然有張影住胸圍同底底既性感照, 我講笑同我工人講係咪你表妹想叫你帶返鄉下你佢老公睇下呀!

第日工人就話, 表妹(28歲)話比錯相機我, 問我有冇睇過入面D野, 工人就話梗係冇喇, 你都成日笑我STUPID, 連手提又冇, 手機點用都唔識, 點識睇入面D野啫, 咁工人就問我老公點樣DELETE左同太太同BB影果張相呀! 跟住老公即刻HOU工人唔知COPY左佢D相(唔好話我地無良)因佢表妹好衰, 同老闆(5X歲)有路, 又濫交, 又話自老闆又有錢認屎認屁, 成日想洗我工人腦, 都想知道佢呢個表妹攪邊科....

唔睇由自可, 一睇原來果張唔係艷照, 係自拍短片, 由上而下, 影影下連BRA BRA都除埋, 又摸自己個胸, 簡直自戀狂.

仲有下文, 就係佢表妹竟然叫我工人幫佢係印尼買支假陽具比佢, 我工人梗係睬佢都儍喇.

雖然, 離開別井啫, 但洗唔洗咁飢渴呀, 好彩我工人一向都同佢唔埋欄啫, 如果唔係我老公比呢D餓狼(搭)左都似.

大宅

佢表妹仲講明, 返鄉下見到佢老公千其唔可以講佢係HK D衰野添呀! 因佢講過同老闆有路, 所以新年有成萬蚊花紅比佢.

別墅

我就好怕呢類工人, 我個前印都有假陽具, 還有和不同男人影的相, 加上其他衰嘢, 所以無續約.

珍珠宮

嘩,都咪話印尼落後,原來先進得咁緊要

大宅

原文章由 ilmom 於 08-7-22 22:43 發表
我就好怕呢類工人, 我個前印都有假陽具, 還有和不同男人影的相, 加上其他衰嘢, 所以無續約.

唔係嘛....禁恐怖...日用品又唔見佢地帶多D來.....

男爵府

就係越落後........先要試吓d新玩意囉

禁止訪問

大宅

真係聽见都打冷震!!!

原文章由 等待BB的小貓 於 08-7-22 21:26 發表
話說我工人今個周日會回鄉, 佢表妹就借一部相機叫我工人幫佢影佢鄉下起左新屋既相, 因佢表妹未返去睇過, 咁工人借返黎就話用呢部相機幫我同囡囡影相, 咁影完梗係PLAY返黎睇喇, 襟襟下竟然有張影住胸圍同底底既性感照 ...

伯爵府

很惹笑!以為是劇情呀!

日防夜防!家妓難防!千萬別請太年輕貌美的工人!

原文章由 等待BB的小貓 於 08-7-22 21:26 發表
話說我工人今個周日會回鄉, 佢表妹就借一部相機叫我工人幫佢影佢鄉下起左新屋既相, 因佢表妹未返去睇過, 咁工人借返黎就話用呢部相機幫我同囡囡影相, 咁影完梗係PLAY返黎睇喇, 襟襟下竟然有張影住胸圍同底底既性感照 ...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

外面保守,內裡open!
原文章由 貓姐 於 23/7/2008 11:00 發表
我agent仲話印尼好保守添, 原來咁open傢

侯爵府

原文章由 ilmom 於 08-7-22 22:43 發表

嘩,[假陽具]li樣我接受唔到lo!!!

伯爵府

香港都有得賣啦, 駛鬼托人由鄉下帶來hk喎!

我話佢想晒命, 泊到個好碼頭就真, 又要你工人影新屋相, 又俾錯相機, 又張揚因為賣色相有額外收入, 仲要"叫"你工人唔好話俾佢老公知......就奇!

個男人日日有人服待起居+性欲所需, 都係俾多少少錢, 真係好抵, 個工人真係無腦.

首頁

尾頁

跳至