跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 得意媽 於 08-7-24 10:41 發表

點都要等你返來先啦, 今日都星期四lawmouth:mouth:" />

其他人還未有回應

ch 咩事咁神心呀, 今日speech

no la, recently he always wants to go to school early for playing toys there!

Or may be he wants to show scones he made last night.
We made scones and he bring it to school for sharing wor!

子爵府

原文章由 tokyleung 於 08-7-24 10:48 發表
Marie: 可否PM青田member no.給我, thanks.

check pm!

伯爵府

醒目開學勳章

走lu, bye !!!!!

子爵府

原文章由 得意媽 於 08-7-23 21:41 發表

芸迪 > 新裝好清新呀, 放左傢俱雜物之後感覺5同架喇, 到時可能喜出望外呢

望就咁望啦~

子爵府

原文章由 HeiMarie 於 08-7-23 22:43 發表

補充: 不太容易的演詞係對ch而言, 实情只幾句簡單對答,講佢地鐘意返學,学到好多嘢 & 多謝老師悉心照顧等等, 係2小朋友的對答

CH叻叻 係畢業禮演講真係唔講得笑, 你要對佢有信心呀~

子爵府

原文章由 xxl 於 08-7-23 23:47 發表
Marie>> CH努力ar, 一定會 "演出成功" 你就好la, d family members 5do都可以遊埠, 真係令人羨慕!

m&a>> 我都番lai 喇, 臨時有個朋友 有免費飛 , 我呢d師奶即係pok出去la 結 ...

Michelle: 個個都想睇Jaykan間房 下個星期upload上我個blog~

伯爵府

原文章由 HeiMarie 於 08-7-24 10:01 發表
B mom & michelle >>>

thanks~

CH叻叻,1定冇問題 雖然係講幾句,但對於小朋友黎講都已經係好重要架啦~

伯爵府

wo pit llu~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

冇人
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

原文章由 M&A Mom 於 08-7-24 16:38 發表
冇人

Hi Hi!!

公爵府

原文章由 HeiMarie 於 08-7-24 16:44 發表

Hi Hi!!

今個暑假好似特別多野要做 要清晒幼稚園d野先夠放!

琴日我地去書展,daddy 就因為唔舒服放早,點知佢又冇帶鎖匙......啱啱都冇禁啱
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

原文章由 M&A Mom 於 08-7-24 17:02 發表

今個暑假好似特別多野要做 要清晒幼稚園d野先夠放!

琴日我地去書展,daddy 就因為唔舒服放早,點知佢又冇帶鎖匙......啱啱都冇禁啱

係呀, 有時d野就係咁邪

子爵府

好多人生日,一次過祝晒生左日同未生日的:

小b mom,toky,濤兒,2個 3/aug,michelle
生日快樂,日日開心~~

幾時din?
我wk day都好少約人,事關日日都要接阿囡放學.你地邊日ok我都ok,但要bring埋阿囡囉?
不如8月4日那個星期是但一天,好嗎?

[ 本文章最後由 fwy1222 於 08-7-24 19:59 編輯 ]

子爵府

原文章由 M&A Mom 於 08-7-24 00:12 發表

JJ 都係想買 kuromi 書包!邊個有 sanrio member card?

我見到最平街鋪係$229.
sanrio賣幾錢?

伯爵府

醒目開學勳章

大千 > matthew 張飛己到手, 大圍果d 要下wk 至寄

大宅

我個菲姐姐可能6/8 開始放假, 如果大家5介意, 可否選4/8 (mon) or 5/8 (tue)?

原文章由 fwy1222 於 08-7-24 19:55 發表
好多人生日,一次過祝晒生左日同未生日的:

小b mom,toky,濤兒,2個 3/aug,michelle
生日快樂,日日開心~~

幾時din?
我wk day都好少約人,事關日日都要接阿囡放學.你地邊日ok我都ok,但要bring埋阿囡囉?
不如8月 ...

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 xxl 於 08-7-24 22:57 發表
我個菲姐姐可能6/8 開始放假, 如果大家5介意, 可否選4/8 (mon) or 5/8 (tue)?

呢2日報我好似未有人約

伯爵府

醒目開學勳章

今日cissy 放學12點, 趕1點去到青衣體育館玩小型網球, 食飯搭車+埋行, 趕盡都1點4, 氣咳.

我搭地鐵, 有冇人提供最快/方便既路線 可以快d 到(飛機,的士5算)

5記得講, 係花墟球場去青衣體育館

[ 本文章最後由 得意媽 於 08-7-25 00:13 編輯 ]

公爵府

原文章由 fwy1222 於 08-7-24 19:57 發表

我見到最平街鋪係$229.
sanrio賣幾錢?

$239 (JJ 要個款唔係間間書局都有)
佢 member 好似有9折,另 join member 後第一次買野有8折。
join member A)買$150 over 自動 join but this time no discount
B) pay $35 cash join member

諗諗吓又好似唔抵 join

公爵府

原文章由 得意媽 於 08-7-25 00:09 發表
今日cissy 放學12點, 趕1點去到青衣體育館玩小型網球, 食飯搭車+埋行, 趕盡都1點4, 氣咳.

我搭地鐵, 有冇人提供最快/方便既路線 可以快d 到(飛機,的士5算)

5記得講, 係花墟球場去青衣體育館 ...

青衣體育館?楓樹窩??
你 出post 問 bk mami ,我諗多d 答案

首頁

尾頁

跳至