跳至

首頁
23456...7

尾頁

複式洋房

好開心阿仔入圍呀, 要訓練佢行多D先, 係呢咁個SHOW幾時行呀?

大宅

記得......好開心呀, 大家都入圍, 我留咗 message 比 shirley, 等佢覆, 到時可以一齊玩 la, 你會幾時去試衫呀......我諗住 sat 去

原文章由 yukiyuk 於 08-8-25 13:25 發表
Hi KoB媽,
記唔記得我呀? 上次playgroup我仔仔同你個女影咗相嗰個呢! 好開心你同我BB都有選中呀! 到時有可以玩啦! 不過点解佢哋放咗你囡囡响仔嗰边嘅! 你問吓好D喎! seeu there la!

...

大宅

KoB媽,

我覆左你PM喇...我問左Jazmarc的Helen..佢話無問題..

thanks

Shirley

原文章由 KoB媽 於 08-8-25 14:58 發表
記得......好開心呀, 大家都入圍, 我留咗 message 比 shirley, 等佢覆, 到時可以一齊玩 la, 你會幾時去試衫呀......我諗住 sat 去

大宅

mickit,

對唔住... ,我地睇錯左以為係男仔...唔緊要..照一齊玩。

原文章由 mickit 於 08-8-25 13:40 發表

好開心囡囡入圍,但點解計入BOYs ??佢係女仔呢架."mickit"

複式洋房

原文章由 shirleyshek 於 08-8-25 17:36 發表
mickit,

對唔住... ,我地睇錯左以為係男仔...唔緊要..照一齊玩。

Hi ShirleyShek

My baby also is a girl but dunno how come under boy category

I already PM requested information

ernestcandy

別墅

我諗住約3號呀! 因為之後嗰幾日我仔仔一歲生日啦! 唔得閑lu~! 可能會去廸廸尼玩吓及住番一晚咁囉! 而家等shirley回覆得唔得!

原文章由 KoB媽 於 08-8-25 14:58 發表

大宅

我都諗住囡囡生日帶佢去macau 玩一日, 但諗起要攞咁多嘢就驚 la.

我要返工, 所以要星期六先去到.......shirely 覆咗無問題 wor....

原文章由 yukiyuk 於 08-8-25 23:07 發表
我諗住約3號呀! 因為之後嗰幾日我仔仔一歲生日啦! 唔得閑lu~! 可能會去廸廸尼玩吓及住番一晚咁囉! 而家等shirley回覆得唔得!

大宅

Thanks for you reply........

原文章由 shirleyshek 於 08-8-25 17:33 發表
KoB媽,

我覆左你PM喇...我問左Jazmarc的Helen..佢話無問題..

thanks

Shirley

大宅

yukiyuk & KoB媽,我個B上次都一齊上playgroup架,but我太無記性喇,都認唔返d媽媽個名喇 到生日party果日,我地個b又可以一齊玩lu.... 你地個bb識行未呀?! 我個b仲未識自己行呀!!

原文章由 yukiyuk 於 08-8-25 13:25 發表
Hi KoB媽,
記唔記得我呀? 上次playgroup我仔仔同你個女影咗相嗰個呢! 好開心你同我BB都有選中呀! 到時有可以玩啦! 不過点解佢哋放咗你囡囡响仔嗰边嘅! 你問吓好D喎! seeu there la!

...
以撒(Isaac),意為「喜笑」(laughter),借著恩典而不是借著努力、甘願犧牲、是「應許」的象徵..「弟兄們,我們是憑著應許作兒女,如同以撒一樣。」(加四28)

複式洋房

原文章由 shirleyshek 於 08-8-25 17:36 發表
mickit,

唔該晒,bb size will sent to you soo,tks!

別墅

Hi Rebecca,
係呀! 好期待嗰日呀! 又可以同埋咁多BB玩! 我係最後同你响 lift 到傾計嗰個囉! 你記唔記得呀! 我個仔仔而家重未識行呀! 不過拖住行應該冇問題, 不過唔知佢嗰日肯唔肯比我拖啫~! 所以都有D擔心!mouth:

原文章由 rwurwu 於 08-8-26 14:01 發表
yukiyuk & KoB媽,我個B上次都一齊上playgroup架,but我太無記性喇,都認唔返d媽媽個名喇 到生日party果日,我地個b又可以一齊玩lu.... 你地個bb識行未呀?! 我個b仲未識自己行呀!!

...

洋房

shirley:
send左bb size,請check e-mail麻煩晒,thx!!

大宅

yukiyuk,我記得你呀,hehe..我地好快又再見喇...我都驚個B到時唔肯行呀,but無所謂啦,玩下姐..唔駛擔心

原文章由 yukiyuk 於 08-8-26 15:17 發表
Hi Rebecca,
係呀! 好期待嗰日呀! 又可以同埋咁多BB玩! 我係最後同你响 lift 到傾計嗰個囉! 你記唔記得呀! 我個仔仔而家重未識行呀! 不過拖住行應該冇問題, 不過唔知佢嗰日肯唔肯比我拖啫~! ...
以撒(Isaac),意為「喜笑」(laughter),借著恩典而不是借著努力、甘願犧牲、是「應許」的象徵..「弟兄們,我們是憑著應許作兒女,如同以撒一樣。」(加四28)

大宅

Hi rwurwu,

記得...上次我地一齊 join 過trail class, 我囡囡上次都未識爬, 但依家終於識 la...反而佢想行多d, 但都未咁快.......到時可以一齊玩

原文章由 rwurwu 於 08-8-26 14:01 發表

...

大宅

KoB媽,係呀,我地見過面架喇,只係我無記性咋我個B久唔久會爬下既,but佢都係鍾意行多..我望佢識講野先多過識行先丫..hehe

原文章由 KoB媽 於 08-8-27 08:19 發表
Hi rwurwu,

記得...上次我地一齊 join 過trail class, 我囡囡上次都未識爬, 但依家終於識 la...反而佢想行多d, 但都未咁快.......到時可以一齊玩

複式洋房

mickit,

Shirleyshek,
fitting時間及BB尺碼 just send to your email, pls check .tks!!

別墅

me too! 唔知点解我都想佢識講嘢先多D, 所以我而家成日同佢練baba同mama,hehe!

原文章由 rwurwu 於 08-8-27 11:11 發表
KoB媽,係呀,我地見過面架喇,只係我無記性咋我個B久唔久會爬下既,but佢都係鍾意行多..我望佢識講野先多過識行先丫..hehe

複式洋房

shirleyshek did u get my pm for the fitting schedule and information?

大宅

囡囡依家成日係到 "ee....ee...er..er" 都唔想講咩, 但我都會回應佢 "係呀係呀", 等佢知道我係聽近佢講嘢......

原文章由 yukiyuk 於 08-8-27 12:56 發表
me too! 唔知点解我都想佢識講嘢先多D, 所以我而家成日同佢練baba同mama,hehe!

別墅

lol~~!

原文章由 KoB媽 於 08-8-27 17:05 發表
囡囡依家成日係到 "ee....ee...er..er" 都唔想講咩, 但我都會回應佢 "係呀係呀", 等佢知道我係聽近佢講嘢......

首頁
23456...7

尾頁

跳至