跳至

首頁

尾頁

大宅

Hi 灰熊寶寶

恭喜你......cat walk show 得獎.....雯雯果然行得好快.....睇嚟遲d好快會跑, 到時你就追雞仔啦

好多謝 HELEN 姐姐SPONSER, 等囡囡有機會可以試吓行CATWALK...... , 個個BB 都好 CUTE

原文章由 灰熊寶寶 於 08-9-7 21:38 發表
thanks!!
helen

今日都忙到無時間看添

大宅

恭喜哂個個得獎b呀!!catwalk show睇到咁多個bb都行得好叻叻 開頭第一次行太混亂,聽唔到點安排,仲以為上台行,點知抱住亞b衝到上台先知係行中間...到第二次行我個B無叉電唔夠瞓,開始扭計計,加上對鞋唔岩著成日甩,最後都要抱住黎行先掂,亞B無得catwalk,我地仲掛住tum亞b,都無機會睇其他b行添 ...一行完亞B即刻要瞓 lu,終於瞓到成3點先起身還衫俾helen,都幾掃興!..希望第日有機會再俾人選中,亞b可以自己行返啦...
以撒(Isaac),意為「喜笑」(laughter),借著恩典而不是借著努力、甘願犧牲、是「應許」的象徵..「弟兄們,我們是憑著應許作兒女,如同以撒一樣。」(加四28)

別墅

rwurwu, 唔緊要啦! 我BB都唔係行得好好, 可能係佢件衫係冬裝, 佢有D熱啦! 不過你有冇拍video呀! 我有呀! 睇番都幾得意! 等佢大個知自己咁細個就行過cat walk, 都幾好呀~ !

p.s. 恭喜各得獎BB呀 !

原文章由 rwurwu 於 08-9-8 15:18 發表
恭喜哂個個得獎b呀!!catwalk show睇到咁多個bb都行得好叻叻 開頭第一次行太混亂,聽唔到點安排,仲以為上台行,點知抱住亞b衝到上台先知係行中間...到第二次行我個B無叉電唔夠瞓,開始扭計計,加上對鞋唔岩著成 ...

[ 本文章最後由 yukiyuk 於 08-9-9 02:38 編輯 ]

洋房

Hi yukiyuk

我睇到妳哋BB行Cat Walk D相好可愛, 個個都好smart, D衫仔又match得好靚, 有機會我下次都想參加!
請問妳話邊到有HK$110 一堂Playgroup 上, Can you give me some information? Please PM me

[email protected]

大宅

yukiyuk,我都係等charles studio拍個VDO咋,返到屋企問返hubby至知佢原來無拍低呀,激死我呀!! 不過都算啦,亞B真係無行過,只係我行,都無咩意思...

好多謝你提我煲蘋果水呀!!我真係忙到完全唔記得左,呢排公司太多野做,又要攪BB既生日parties...好在亞b都好返好多,d便便正常返喇..希望佢真係排清哂d細菌啦...

期待下次既gathering!

原文章由 yukiyuk 於 08-9-9 02:36 發表
rwurwu, 唔緊要啦! 我BB都唔係行得好好, 可能係佢件衫係冬裝, 佢有D熱啦! 不過你有冇拍video呀! 我有呀! 睇番都幾得意! 等佢大個知自己咁細個就行過cat walk, 都幾好呀~ !

p.s. 恭喜各得獎BB呀 ...
以撒(Isaac),意為「喜笑」(laughter),借著恩典而不是借著努力、甘願犧牲、是「應許」的象徵..「弟兄們,我們是憑著應許作兒女,如同以撒一樣。」(加四28)

大宅

~0709 1歲生日 catwalk有相睇~

各位Mammy,

非常多謝JAZMARC 的 Helen, 當日佢仲幫我地D BB影左好多相..

click : http://www.fotop.net/jazmarc/20080907

Shirley

別墅

回覆 #106 shirleyshek 的文章

多謝哂. 非常唔該.

複式洋房

多謝Helen

大宅

Thankyou, Helen

大宅

HELEN,

THANKS!!!我仲以為彤彤得2張相......
佢daddy無幫佢影movie ar~~~~

kob媽.,

哈....我先叫雯雯呀!!我個女叫彤彤~~~

別墅

Cat Walk Show 有相睇

Hi Helen,

Thank you for your arrangment. All photoes was taken very beautiful! Thanks.

Hiu Lam 媽媽

別墅

Hi Helen,

Thank you for your sponsor! And also good organized!

[ 本文章最後由 yukiyuk 於 08-9-11 15:23 編輯 ]

大宅

Thanks Helen!

大宅

好消息~ catwalk每位BB都有一份小禮物~~

16位catwalk 小BB:

好消息呀 ~~ 當日Helen忘記左送16份小禮物比BB們~~
佢託我向大家講唔好意思, 因為佢當日太忙..唔記得左比大家!
晏D會出POST話比大家知..點樣領取禮物。

Shirley

別墅

嘩! thank you, Helen! 真係又有得玩, 又有得拎囉!
And thank you Shirley too. Thx!

原文章由 shirleyshek 於 08-9-12 10:23 發表

好消息呀 ~~ 當日Helen忘記左送16份小禮物比BB們~~
佢託我向大家講唔好意思, 因為佢當日太忙..唔記得左比大家!

Shirley ...

大宅

Thank you!
原文章由 shirleyshek 於 08-9-12 10:23 發表

Shirley ...

大宅

Thanks Helen!

洋房

thank you, Helen!
And thank you Shirley too. Thx!

大宅

Thanks Helen~~

大宅

取禮品通知~

Helen送出16份小禮物比catwalk的BB..

領取日期 & 時間 :
下星期三至六 2-8 pm 去Jazmarc 找Helen

原文章由 KoB媽 於 08-9-12 12:51 發表
Thanks Helen~~

首頁

尾頁

跳至