懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

我之前喺studio123影大肚相,噚日去咗攞相...好開心啲相影得好"正",好sweet,最後要晒所有130張相(晒4R相+softcopy CD+slideshow website)都係俾咗total $1800...等我第日俾番孖b睇吓佢哋媽咪又幾"索"先!!
~錫晒您喔~

大宅

phoebie

我都想睇吓你啲靚相,可以pm俾我睇嘛?
我pm條link俾你啦!!

原文章由 phoebie 於 08-7-25 15:11 發表
有無得睇啊??
我都影過2次啦
因為係朋友操刀
所以影咁多
我見其他係果度影既mami都影得好靚
~錫晒您喔~

大宅

acpeanuts

pm咗你啦!!

原文章由 acpeanuts 於 08-7-25 16:08 發表
我都有興趣影呀, 可唔可以pm條link比我睇呀? Thank you!
~錫晒您喔~

大宅

jojolly

check pm 啦...

原文章由 jojolly 於 08-7-25 17:15 發表
jcarcar,

麻煩你地可以send 俾我欣賞一下, 因為我老公成日都叫我去影, 我都唔知會影d 咩post既 相.

~錫晒您喔~

大宅

bonniebobo

pm咗你啦...

我影相時30weeks都未夠,其實我最想32-34weeks先去影,咁個肚大啲震撼啲,但我怕孖b唔聽話會早出嚟,所以咪影咗先囉!!

我化妝+影相影咗3個鐘,過程好開心,一啲都唔會覺shy,因為呢間公司影大肚相嘅賣點係女攝影師+1個時段1個客,唔駛俾人睇sit晒嘛!!

原文章由 bonniebobo 於 08-7-25 17:25 發表
Jcarcar........我想問成個過程要影幾耐??有無話幾多週前影會好d??可否pm 條link比我睇下呀.....
~錫晒您喔~

大宅

woobear

pm咗你啦!!

我影相前做過research,我覺得呢間價錢唔太貴,效果又ok,我啲friend話影出嚟似啲高檔studio,問我駛唔駛$5000+,我聽到即時覺得我好醒,好有potential做精明師奶喔!!

$888 package包化妝+20張相,影完加多$600買晒所有相(softcopy CD)+slideshow website,佢哋仲可以幫你晒4R靚相 $1.5/photo...

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1366311&extra=page%3D1

原文章由 woobear 於 08-7-25 17:02 發表
JCarCar, Phoebie, Cindy83215,

我都好想去影呀!可唔可以比d資料我呀。唔該

Thanks a lot!

[ 本文章最後由 JCarCar 於 08-7-25 19:59 編輯 ]
~錫晒您喔~

大宅

sohamama

pm咗俾你啦!!

原文章由 sohamama 於 08-7-25 18:02 發表

JCarCar,
可以pm你條link俾我睇嘛? Thank you 呀.
~錫晒您喔~

大宅

va822

我初初都係貪佢平先去,估唔到出嚟個效果好靚,真係平靚正呀!!

原文章由 va822 於 08-7-25 19:52 發表
我已經book左下個月尾影studio 123...你地話好唔好呀?我貪佢最平咋...
~錫晒您喔~

大宅

pino

pm咗你啦...

原文章由 pino 於 08-7-25 20:19 發表
JCarCar,
請問可以pm你條link俾我睇嗎?many tks!
~錫晒您喔~

大宅

yiuyiu213

pm咗你啦!!

咁啱喎,我又係同我best friend一齊有咗,咪兩pair人一齊去影大肚相囉...肚對肚影好攪鬼!!

原文章由 yiuyiu213 於 08-7-25 21:28 發表

今次很o岩, 我和我的廿幾年老死一齊懷有第2胎, 大家都打算去影大肚相留念
可否send你果條link來睇睇
~錫晒您喔~

大宅

ptu

hehe... pm咗俾你啦!!

原文章由 ptu 於 08-7-25 21:50 發表
JCarCar,

我都好想睇啊~~~
hehe~~
~錫晒您喔~

大宅

sohamama

嘻嘻...你攪到我好鬼開心添!!

如果你想星期六/日影就最好早啲book,因為每日淨係分3個時段影相...11am,2pm同5pm咋!!

原文章由 sohamama 於 08-7-25 22:02 發表

JCarCar,

Thank you very much! D 相好靚呀!

要唔要一早book定呀?
~錫晒您喔~

大宅

Sosiusiu

pm咗你啦...

原文章由 Sosiusiu 於 08-7-25 23:34 發表
JCarCar
我都想欣賞吓你啲靚相ar, 可唔可pm 條link 比我..hehe....
~錫晒您喔~

大宅

cutiedaidai, ballball329, DAUDAUCAT,

pm咗你哋啦...
~錫晒您喔~

大宅

琋琋BB, HomeWood, yuenanthea, Wongpuinok, siu-mi,

pm咗你哋啦...
~錫晒您喔~

大宅

yiuyiu213

我11am先去studio化妝影相,叫個friend大概1.30pm到studio化妝先,再影廿張合照囉!!

咁我當然淨係俾自己一個package嘅$啦!!

原文章由 yiuyiu213 於 08-7-26 21:55 發表

收到啦 !
咁你的費用是兩PAIR或是一PAIR價錢 ?
~錫晒您喔~

大宅

man_man1004

放心,一定靚...你影相時最好帶自己啲bikini或top去,因為佢嗰啲唔多啱身,仲有記住帶埋你想影嘅公仔或物件去,咁樣會影得特別啲!!

你影完記住pm你啲靚相俾我睇囉!!

原文章由 man_man1004 於 08-7-26 23:17 發表
JCarCar
我睇咗啦!!超靚呀!!
希望我下個月影有一半咁靚就好啦!!
~錫晒您喔~

大宅

☆~Chris~☆ , taimun,

check pm 啦!!
~錫晒您喔~

大宅

carmenbobo, cindy83215,

check pm 啦!!
~錫晒您喔~

大宅

cindy83215

我同老公都好鍾意Kitty,所以一早已經諗住帶埋兩隻Kitty一家四口去影大肚相囉!!

我影相時30weeks都未夠,其實我最想32-34weeks先去影,咁個肚大啲震撼啲,但我怕孖b唔聽話會早出嚟,所以咪影咗先囉!!

講真...個個女仔化咗妝真係"正"啲!!

原文章由 cindy83215 於 08-7-27 22:37 發表
睇咗喇,你好fit呀,你幾多w去影ga,效果好好呀~~
帶公仔影都好好呀,我當時都諗唔到tim
~錫晒您喔~

首頁

尾頁

跳至