家事百科

跳至

首頁

尾頁

別墅

原本尋日買左富士皇油煙機 ,

頭先去左退錢......

因為今日買開傢俬 , 去到見到有油煙機賣 , 多口一問....點知
淨機價不用安裝係 $3250

好彩退到錢 , 又買到平機姐

禁止發言

熱推富士皇的X!!!

別墅

出面 $34xx咋....包安裝 tim~~
原帖由 Charlotte_Hung 於 09-7-2 23:42 發表
我想買富士皇,sales話有member card,可享折扣優恵,請問有冇member可以member card借比我?

謝謝!

民房

我今日啱啱去家樂居落左訂買富士皇H800MV...

個sales話如果我俾尾數時可show到介紹人嘅vip咭可以平$200, 而介紹人可以儲分... 唔知有冇人可以借張咭俾我呢?

你知啦, 裝修洗好多$諗住慳得就慳

禁止發言

ocean 海洋牌

侯爵府

陪月勳章

請問 150 其實夠唔夠用??

見好多資料都係寫用800﹐怕150唔夠力。

別墅

夠力
原帖由 siumak 於 09-7-22 22:40 發表
請問 150 其實夠唔夠用??

見好多資料都係寫用800﹐怕150唔夠力。

別墅

下午裝既時候我唔在場,晚上先得閒去開下架機,開1號係咩聲都無,咩反應都無,放隻手響下面亦feel唔到氣流,開2號,等左幾秒,有微弱風聲,但依然feel唔到有氣流....

請問,正常嗎﹖因為我仲係裝修階段,所以都試唔到機,但開左機之後,就覺得同無開無分別,我諗緊,係咪小小氣流都應該有呢﹖我知富士皇出名靜,但唔知係咪真係靜到無聲,定係個cf裝錯左﹖還是因為我只可用4"喉,抽力唔夠,所以無氣流﹖無聲﹖

別墅

原帖由 bagman 於 09-7-24 00:28 發表
我好想快d買富士皇抽油煙機, 有無人可以介紹我買,等我可以有discount呀?

Thank you very much!

好似show card都無discount lar,但card主有現金回贈,你係咪仲想要呀,係我可以比你 ,但你無so個wor,我就有

別墅

原帖由 somedo 於 09-7-24 12:02 發表
下午裝既時候我唔在場,晚上先得閒去開下架機,開1號係咩聲都無,咩反應都無,放隻手響下面亦feel唔到氣流,開2號,等左幾秒,有微弱風聲,但依然feel唔到有氣流....

請問,正常嗎﹖因為我仲係裝修階段,所以都試唔到機,開左機之後,就覺得 ...

你試吓煎吓魚丫 ,

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

若有需要,請PM有關會員,多謝合作,謝謝!
唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

大宅

要楂咭留底 , 上次去到白行一次

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 margelee 於 09-12-21 22:59 發表
Want to buy the cheapest model, how many inch should I leave for installation?

最平既150無出喇, 最新個隻叫700v, 一樣款但多個風速掣, 原本去買750mm既150, 點知佢而家得新既700v $3980, 150唔再出產, 而且size有變 我廚櫃留左30', 而家700v得700mm, (150有750mm) 左右會有少少虛位, 星期一裝機, 如果有人想知效果如何, 我可以再post相上黎話比大家知

男爵府

HAZEL920 :

我lee兩日都打算去買HFIT150LV,咁你裝左700v麻煩上黎報吓料係咪加左個風速掣真係勁d呢? 而且又靜呢? 同150分別大吾大嗎?
thanks a lot!

原帖由 HAZEL920 於 09-12-25 19:51 發表

最平既150無出喇, 最新個隻叫700v, 一樣款但多個風速掣, 原本去買750mm既150, 點知佢而家得新既700v $3980, 150唔再出產, 而且size有變 我廚櫃留左30', 而家700v得700mm, (150有750mm) 左右會有少少虛位, 星期一裝 ...

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 jo10 於 09-12-28 10:14 發表
HAZEL920 :

我lee兩日都打算去買HFIT150LV,咁你裝左700v麻煩上黎報吓料係咪加左個風速掣真係勁d呢? 而且又靜呢? 同150分別大吾大嗎?
thanks a lot!

掛住搬屋, 而家先得閒post上黎
http://s571.photobucket.com/albums/ss151/heymicmic/?action=view&current=IMG_2587.jpg&newest=1
外觀:

效果
http://www.youtube.com/watch?v=ditSize5ViI

複式洋房

Pls pm VIP 資料 to me also.....Thanks a lot!

原帖由 jennyo 於 08-8-20 11:41 發表

我幫你打左去問啦~門市係收eps或visa的, 如打電話訂購的就只接受銀行入數比訂金(最少要比1000元訂金)尾數係送貨時現金比cf的~
vip 資料陣間pm比你~~~
你仲有唔明既話,可打佢地既查詢電話: 23696623 ...

禁止發言

首頁

尾頁

跳至