跳至

首頁

尾頁

大宅

昨日行街入到去一間賣日本衫的店,果度好舒服,事關事頭婆和公都唔會理你,你自己可以慢慢試,仲有洗手間添.最重要係d衫做緊六折,有d貨仲特價百幾蚊添.所以昨日在果度玩左一個鐘,仲買得好開心.

佢仲有網址架,上網可以睇到有咩貨.
www.idresscode.com

ps我不是時裝店的人,只是見到間舖幾好,所以係度推介下.

大宅

原文章由 Lumpy 於 08-7-26 10:02 發表
昨日行街入到去一間賣日本衫的店,果度好舒服,事關事頭婆和公都唔會理你,你自己可以慢慢試,仲有洗手間添.最重要係d衫做緊六折,有d貨仲特價百幾蚊添.所以昨日在果度玩左一個鐘,仲買得好開心.

佢仲有網址架,上網可以睇到有咩貨.
www ...

你講呢間舖, 我大約早一個月前經過, 比佢 d 裝修吸引住, 覺得幾靚, 但一直都冇時間走入去睇, 因為位置都幾唔"就腳".
剛剛睇完個網址, D 衫款都 OK 喎, 襯住今日下午放假, 走去昅昅先.

大宅

係喎...幾好喎...等我下午冇野做去睇下先...
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

大宅

呢間我都有去, 係試到啱先買

大宅

最開心係試到癲左.
我地三個女仔試到唔捨得走.
我買左對耳環,好鍾意呀.

洋房

e~幾好WOR
得閒去CC先

洋房

我去see左啦....d衫都gei好不過after discount 都貴少少....
http://www.babyhome.com.tw/littlevenus

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

對我黎講好遠...唔識去
而且睇佢個網d衫discount左都唔平喎...
幾百蚊件衫....我平日d衫幾十蚊架咋

首頁

尾頁

跳至