美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

我有一個auntie,都有七十歲啦,早兩年見到佢d頭發開始少,但早輪見佢又濃密番,問佢有咩方法,佢話係用柚皮加茶仔粉煲水洗頭, 所以d頭髪又生番. 唔係真既呢.

大宅

吾該pm埋我呀! Thanks!

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我本身冇頭皮&頭痕, 不過試用咗之後又覺得的頭髮真係滑的喎!

原文章由 SALINDA 於 08-8-19 10:46 發表
大家分享下用後感,我自己已用了一星期了,我是隔日洗頭,個頭是比較清爽,沒有頭皮和痕癢 ,至於脫髮都是有(好擔心呀), 洗後髮質都是比較"鞋"要加護髮油,可能是我曲髮問題la. ...

大宅

我都想知,可唔可以PM埋俾我.

原文章由 ewaewaewa 於 08-7-26 18:47 發表
之前用開Lu"x"....用耐左就有頭皮同頭痕,...
就轉左用潘"停"... 初時都好d, 兩個星期後又痕過...仲脫多左頭髮...跟住又轉 "Re-joyce" ... 試左個零星期後又係一樣...
屋企有四-五支用左唔夠4份一既洗頭水...:sickm ...

複式洋房

我都想知呀,麻煩你pm比我,唔該!

原文章由 杏孑 於 08-8-22 15:53 發表
我都想知,可唔可以PM埋俾我.

大宅

自己睇吓個網頁啦~~唔駛pm嚟pm去啦!

http://www.theeden.net/
[size=medium]queensroad

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

可否pm比我,唔該!

大宅

我都想知呀,麻煩你pm比我,唔該!

原文章由 ewaewaewa 於 08-7-26 18:47 發表
就轉左用潘"停"... 初時都好d, 兩個星期後又痕過...仲脫多左頭髮...跟住又轉 "Re-joyce" ... 試左個零星期後又係一樣...
屋企有四-五支用左唔夠4份一既洗頭水...:sickm ...

男爵府

pls pm me also... thx

洋房

My hair keep losing for a while. Please PM me!!

Many thanks!!

別墅

係囉係囉!!
咪就係lee個網頁囉

原文章由 <i>queensroad</i> 於 08-8-23 01:15 發表
自己睇吓個網頁啦~~唔駛pm嚟pm去啦!<br />
<br />
http://www.theeden.net/
<br />

洋房

我都想試吓, 可否 pm 給我呀

大宅

回覆 # 的文章

我用來洗碗及洗頭,碗筷很清潔,本來天生枯乾及粗糙的頭髮變得很光滑柔軟,效果明顯,百分百推介.而我是在周兆祥博士的環保組織club o 購買的,1000g $30,,質素有保證且很便宜.

大宅

畀面勳章 陪月勳章

我都想知呀!!! 可否 pm 給我呢? thanks

原帖由 yoyoy 於 08-7-29 18:01 發表
[我pm左隻牌子名同link比你睇
我分左d朋友試下, 佢都話用完好順無打結~~~
真係work啊

可唔可以PM 比我啊, 謝!

首頁

尾頁

跳至