興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

i-pod nano--滙入問題,pls help!

唔知點解一滙 入就自動入晒去"音樂"那裏?
我想將隻CD d 資料入去"Audiobook"那處,請問點整?
同埋點样可以將已入到"Music"中的資料轉去"audiobook"那處?

Thx!

男爵府

原文章由 seec 於 08-7-27 21:34 發表
i-pod nano--滙入問題,pls help!

唔知點解一滙 入就自動入晒去"音樂"那裏?
我想將隻CD d 資料入去"Audiobook"那處,請問點整?
同埋點样可以將已入到"Music"中的資料轉去"audiobook"那處?

Thx! ...

說明書
http://manuals.info.apple.com/en_US/iPod_nano_3rd_gen_Features_Guide.pdf
呢樣唔得, o個樣唔得, 呢樣唔准, o個樣唔准......牛耕田,馬食穀,老豆賺錢女享福。

水晶宮

我都係開咗i-tune之後,如果係過CD既歌我會過哂佢先,然後都係例牌開番個file,將自己要嗰幾首移過去然後至成個file移去我部i-pod個file度囉.

複式洋房

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-7-31 00:35 發表
我都係開咗i-tune之後,如果係過CD既歌我會過哂佢先,然後都係例牌開番個file,將自己要嗰幾首移過去然後至成個file移去我部i-pod個file度囉.

spmok1999,
Thanks for the manual.但係佢淨係話可以網上download audiobooks,咁我自己D audiobook CD iTune 卻當晒係"歌仔"入落"Music"到.

仔仔媽咪,
Thanks a lot! 係咪即係唔好插個ipod先,過晒d歌入itune先.我試下先.
咁係itune shop有d free subsrible 的歌係咪真係唔收$?

首頁

尾頁

跳至