網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

可能個店主唔知你嗰個地址係住宅, 有啲細心既店主會問咗你係送OFFICE定屋企, 佢先選擇快遞公司, 你今次幫襯依個店主抵打

原文章由 福媽 於 08-8-28 10:45 發表
我住大尾督呀, 之前順豐不嬲都送到我屋企門口架, 個送貨哥哥仲好好禮貌添 既然有d快遞係唔會送住宅, 咁我同賣家落order既時候佢又唔同我講? 如果我早d知, 咁我可以要求轉快遞吖麻 (或且我應該問清楚賣家會用 ...

男爵府

都差唔多喎, 我著對MALINDI行咗成日街都好舒服, 唔會腳攰, 都OK呀

其它就係買比對囝囡, 佢地一個就黎4YR, 一個2YR半, 我問過佢地舒唔舒服, 佢地都話舒服, 我諗同佢地平時著開HK買嗰對都差唔多卦

另外仲幫我MAMI買咗, 但未拎比佢, 所以未知

原文章由 jencheng 於 08-8-28 10:27 發表
HI, 想問問你,今次這些CROCS與你香港專門店買的,穿起來是否感覺一樣呢?

[ 本文章最後由 pandacat_bb 於 08-8-28 22:41 編輯 ]

男爵府

HI JChan,

sorry我真係答唔到你, 一來唔知你鐘意咩款, 二來要問賣家先知邊啲有貨架, 我問咗幾對都冇碼, 有碼又唔係我想要既色

sorry sorry

原文章由 JChan 於 08-8-29 23:26 發表
pandacat_bb
Any Size 33 recommend?

男爵府

深水埗都好多唐裝款

我係深水埗買咗依款都係$49咋,淘寶竟然要$59

http://auction1.taobao.com/aucti ... 929bc0e1a9e30.jhtml

男爵府

都幾多款呀,但係我唔知叫咩街,係mtr出口,即係嗰間電視介紹過賣白糖糕、芝麻糕好正既舖頭嗰個mtr出口對面,都幾大檔下架

我要問下我mami嗰條叫咩街先答到你,唔知係咪叫福華街呢

原帖由 Imagist 於 09-1-8 02:29 發表
請問深水埗邊度呀? 多唔多款選呢? thanks!

首頁

尾頁

跳至