網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

原文章由 aaman 於 08-8-5 11:53 發表
this one also good

http://auction1.taobao.com/auction/trade_detail.htm?tradeID=997128812&itemID=5746157a08770d33ca6f47099b3f3ad1&xID=0db1

我係旺中見到有大人碼買..好似都係幾十蚊..

大宅

我想問下大家 如果一次過買幾件貨.用visa咭俾錢.咁銀行係咪逐件貨收差額?件件貨既差額又係咪唔同價錢呢?

大宅

原文章由 sherryyeung 於 08-8-28 00:34 發表

呢幾日我都有買野, 用到 visa, and 唔用合拼付款, 要遂樣比$架

我之前就係用visa冇用合併付款..點知銀行寄月結單黎發現佢係遂樣收"差廚"..淨係"差廚"都成$200..好氹心呀...

但係用visa唔係唔可以用合併付款嫁咩..?

大宅

有冇人用唔到Visa呀..我之前不嬲都係用Visa.冇問題嫁..但宜家用唔到..我去到輸入咭號碼.exp date.之後佢就彈出黎話唔得.我打去HSBC問.佢又話冇問題.叫我問返商戶.都唔知點算.有冇人幫下我呀.

大宅

原文章由 Win0501 於 08-10-22 17:06 發表
係咪匯豐, 你去返BANK的網站, 再試吓VERTIFIED驗證登記, 可能你付款時打錯野(e.g. password).

thank you!!可能係.因為我第一次係冇問題.第二次先唔得.我去匯豐睇睇.

首頁

尾頁

跳至