自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

MORNING, ALL

男爵府

MORNING, ALL

chelseaboca
SORRY I JUST LOG IN AND SAW YR PM LAR, I REPLIED U

男爵府

另你地有無食過半島出的奶黃月餅呀?

男爵府

morning, all
唔好意思, 好耐沒有上來, 因個仔病左,

Carrie
sorry I can't come on last sunday due to my son sick

男爵府

all
另想問下你地有無朋友或識人有工人就完約或唔要? 因我急需要請工人照顧家人及個仔呀, 謝謝

男爵府

原文章由 Era 於 08-8-20 10:55 發表
mayuki
點呀?之前個工人唔掂呀?我識有個人既工人完約啦,不過係朋友唔同佢續,所以我都唔會介紹俾你啦.

囝囝乜野病呀?冇乜野呀麻?

Era
I call u now, is it ok?

男爵府

原文章由 doll 於 08-8-20 11:40 發表

MAYUKI

有呀~
有個fd的日本fd的賓賓9月起因為主人返日本,所以無工做
你有興趣嗎?
佢話做野ok架喎,仲識整日本野食

doll
ok, can you call me, i leave my mb in yr pm, thanks

男爵府

唔好意思呀, 因公司實在太忙, 跟本沒有時間可以上到來同你地傾下, 跟住回到家仲忙 好似每日24小時都唔夠用咁
之前亞仔大病完後, 現在先叫好d呀~唉, 我真係寧願病個個係我呀~~

男爵府

原文章由 LuLuBB 於 08-9-24 11:08 發表

囝囝e+好番la, 你都要小心身體呀

lulu
thanks

男爵府

原文章由 mimi005 於 08-9-24 11:19 發表
yes, long time no see la
at the end i leave office yesterday night 9pM

wah~~~what happened? so busy?

男爵府

hello, all
實在太耐沒有上來啦, 你地各人幾好嗎?

另有關christmas gathering, 真的好對唔住大家, 因個排家中有些事情發生, 再加上公司好好好忙, 所以我忘記左大家的約會, 希望你
地唔好嬲我啦~~

mimi,
唔駛怕啦, 我個陣未生之前又係成日上網找呢樣個樣, 知道晒成日生的過程又你成日都好怕都生時我會點, 但到生個時巳咩都唔記得啦, 淨係知道痛到死, 想快快生完呀, 所以就好聽話跟姑娘的指示啦~~所以都唔驚得咁多, 總之萬事小心就得啦, 過幾日又凍返多多保重呀,

lulu
點解你比多左機票錢呀? 唔係agency比你計好咩?

另係度都先祝各位牛年行大運, 身體健康, 小朋友聽聽話話, 快高長大

男爵府

好耐沒有上來了, 你地幾好嗎? 因呢排實在太多太多事發生了, 所以都沒有心機上來, 不用上班的日子就在家, 真的就來自閉了

剛見到你地講"egg"突然好想食呀

chelseaboca
多謝你有心呀, 我今次唔上來啦, 下次再見你地呀~~

mimi
你要好好休息下

lulu
congrulation, you found a new job

男爵府

工人真的好麻煩呀 我都唔明他們點解巳有份工做, 都唔好好地做, 要攪咁多嘢

男爵府

大家幾好嗎? 好耐無見了
因生完之後, 在公在私都非常非常非常非常非常非常忙, 所以沒有時間上來同你地傾計呀, 剛見你地個個都搬為左小朋友, 我估我將來都應會, 現我就睇緊N1

男爵府

chelseaboca
你仲未請到工人呀? 辛苦你, 另你仲咩又搬呀? 又係因為幫小朋友找學校?

男爵府

呀~~你地知唔知旺角個頭有咩好n1呀? 因我遲些會係旺角返工, 因想返工前送他, 放工接回他

男爵府

mimi

英華係邊呀? 同如果想入英華要唔要讀邊間幼稚園先入到?

此外, 你話朗思係咪盈輝台個間呀? 你有無朋友讀緊? 同宣美可以嗎?

男爵府

你唔夠住呀?

男爵府

ERA
係呀, 因我遲些會轉工, 所以宜家有些懶, 因呢度太辛苦了, 我日日都成9-10時先走, 個仔又成日等我回來同他玩, 我見到好心痛, 所以決定轉, 不過遲些返新工又未必可以上網, 不過睇下到時點先算, 總好過日日開夜呀
另你講kv係咪根德園呀? 如係, 我會幫個仔報, 因我有朋友2個小朋友讀過, 好好, 當然要睇自已小朋友可唔可以適應到先可以, 否則小朋友就會好慘, 就唔鐘意讀書了, 之於ST. CATHERINE曾想過, 但因之前亦有朋友讀過, 因他們中產, 受了不少唔開心的事, 所以我暫時不考慮,
乜原來英華好呀, 我仲傻下傻下

男爵府

Era
謝謝你詳細的解釋呀, 咁你知唔知旺角何文田個頭有咩好N1? 我想找有國際班的, 即注重英文

首頁

尾頁

跳至