跳至

首頁

尾頁

大宅

各位媽咪有無同BB去影相呀?

BB就快8個月,坐得OK, 可以帶佢去影樓影相, 你地有無好介紹呀?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

http://www.babyqstudio.com/contactus.htm
我book左8月15號去影呀,唔知好唔好呢?

複式洋房

上星期已經帶左僑寶寶影相lu,因為佢已經識坐識爬,一個小時內影好7個造型同1個全家幅...d工作人員仲識得引佢笑,好滿意

別墅

畀面勳章 環保接龍勳章

我上星期日都帶左阿仔去影相,我覺得呢間影相都幾好,又唔係好貴,不過就只有四個做型同會幫妳影幾張全家幅,但全部夾埋都有百幾張相,我都好滿意。
**如果有興趣可以PM我比地址妳。

[ 本文章最後由 hkc1227 於 08-7-31 00:28 編輯 ]

大宅

你地係講緊邊一間呀?? 我都想同仔仔去影, 都唔知邊間好喎!!! 有無人去過my baby face嗰間, 好唔好??? 佢度有個巴斯光年造型好得意, 但價錢就貴過晒其他嗰幾間喎!!! 有無人可以分享下呀!!!
Thanks

大宅

原文章由 hahachan 於 08-7-30 10:25 發表
各位媽咪有無同BB去影相呀?

BB就快8個月,坐得OK, 可以帶佢去影樓影相, 你地有無好介紹呀?

我上星期六去在studio123影,都唔錯,我join個package係
$388包4個造型,28張相。bk媽媽可以加至5個造型。因為影在成百幾張相,最後我同老公加多三百即total$688要晒123張相。不過佢地唔包晒相。佢地仲包埋網上相簿。
我pm在link比你,你可以睇吓我個女個d相,同睇吓你覺得佢地影得ok唔ok!希望幫到你!

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆 #1 car_li 的文章

Can you also pm me the link ?

THANKS

禁止訪問

別墅

原文章由 hkc1227 於 08-7-31 00:00 發表
我上星期日都帶左阿仔去影相,我覺得呢間影相都幾好,又唔係好貴,不過就只有四個做型同會幫妳影幾張全家幅,但全部夾埋都有百幾張相,我都好滿意。
**如果有興趣可以PM我比地址妳。
...

請問你可否pm個地址比我,唔該晒

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 #6 car_li 的文章

可否send條link俾我睇吓呀....唔該!!

複式洋房

我都想要條link,唔該!
原文章由 car_li 於 08-7-31 09:10 發表

我上星期六去在studio123影,都唔錯,我join個package係
$388包4個造型,28張相。bk媽媽可以加至5個造型。因為影在成百幾張相,最後我同老公加多三百即total$688要晒123張相。不過佢地唔包晒相。佢地仲包埋網上相簿。
我pm ...

大宅

係喎!!!!

原文章由 sarawong 於 08-7-31 10:44 發表
我唸住去埋bb展先決定去邊間, 因為到時可能有著數嘛

大宅

收到啦! 多謝你! D相好靚呀!!

幾百蚊平平地唔錯!!

原文章由 car_li 於 08-7-31 09:10 發表

我pm ...

複式洋房

請問你同僑寶寶去左邊間?可以share下嗎?
有無間studio既website參巧?

原文章由 lydiali 於 08-7-30 15:56 發表
上星期已經帶左僑寶寶影相lu,因為佢已經識坐識爬,一個小時內影好7個造型同1個全家幅...d工作人員仲識得引佢笑,好滿意

大宅

各位媽媽pm在比你地啦!

男爵府

hihi, do u remember me ... please pm to me
我都book 了8月尾去studio123...又係$388 4 個造型.. 係咪只要同佢地講話係bk 媽媽就有多一個造型

我pm ...

複式洋房

我都收到唔該!
d相好靚自己影唔到都係要比人影好d

大宅

原文章由 kkb1213 於 08-7-31 15:48 發表
我都收到唔該!
d相好靚自己影唔到都係要比人影好d

哈哈,果日我老公睇完相同你一樣,佢都係咁講「真係要比錢人影!自己都影唔到咁!!」

首頁

尾頁

跳至