自由講場

跳至

首頁
12345...35

尾頁

子爵府

我早幾日聽過..
原文章由 vet 於 08-8-2 22:56 發表
聽過李小姐段電話粗口錄音

大lau唔似o甘惡wor,
比李小姐鬧到冇声出

男爵府

我就絕對相信呢個人真係好pk,睇佢對佢座大廈 d 實Q就知,如果係佢架車到前,佢哋趕唔切趕 d 車走或落車後截唔切 d 行人,就會俾個pk閙到狗血臨頭,仲有機會豉辣炒魷
試過有一次,有架車泊正係pk座大廈門口,搞到個pk架車唔可以停正門口落車,個pk衰到落車之後,走去果架車度,用粗口問候人哋個娘親,仲話人哋架車阻住佢噃,但果條街係屬於公眾地方,仲要唔係禁區噃,佢都可以當係私家地,你話個pk幾pk呀,仲未完吖,個pk跟住再叫人打電話去交通部投訴,攪到而家日日都有交通警,督道員早、午及傍晚都係度趕車,咁條pk而家就唔駛驚無得停正門口囉:;pppp:
都唔明呢個人點解咁鐘意用粗口問候人哋娘親,都唔知佢係唔係心理有問題,其實想多d人幹自己阿媽呢?還是佢自己真係想同多d人哋阿媽幹

複式洋房

我就試過在淺水灣食鐵板燒, 風扇劉就在隔離張檯, 主理嘅鐵板燒廚師真係好好脾氣, 大劉一路食, 一路講野, 仲句句都問候人地娘親, 個廚師都係笑笑口, 大劉臨走果陣, 仲放低二千蚊tips.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

呢D咪好好脾氣既原因囉!
原文章由 Pasqurell 於 08-8-3 01:44 發表
我就試過在淺水灣食鐵板燒, 風扇劉就在隔離張檯, 主理嘅鐵板燒廚師真係好好脾氣, 大劉一路食, 一路講野, 仲句句都問候人地娘親, 個廚師都係笑笑口, 大劉臨走果陣, 仲放低二千蚊tips. ...

伯爵府

原文章由 Pasqurell 於 08-8-3 01:44 發表
我就試過在淺水灣食鐵板燒, 風扇劉就在隔離張檯, 主理嘅鐵板燒廚師真係好好脾氣, 大劉一路食, 一路講野, 仲句句都問候人地娘親, 個廚師都係笑笑口, 大劉臨走果陣, 仲放低二千蚊tips. ...

反正個師傅都一定要企定定係度煮俾佢食, 咪唯有當佢唱歌, 跟住有意外之財 2千蚊袋袋, 用嚟洗耳仔咩都夠啦....

珊瑚宮

好媽媽勳章

洗得鬼推磨

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

原文章由 冬兒.. 於 08-8-2 23:01 發表
我早幾日聽過..

邊樹有得聽呀.........

禁止訪問

珊瑚宮

好媽媽勳章

原文章由 TCNZ 於 08-8-3 12:02 發表
今日....比較忙! 打唔切中文....

聽日還佢一個公道:

佢 "呃撈君" ....... 絕對唔係靠老婆先至發達0既!

PS

另外, 有冇人記得.....彭楚盈 ...... 呀?

想唔想.......聽 Uncle Tom 我..........爆 d .......從 ...

講 la

男爵府

聽日還佢一個公道:

佢 "呃撈君" ....... 絕對唔係靠老婆先至發達0既!

PS

想唔想.......聽 Uncle Tom 我..........爆 d .......從 ...
想聽呀

公爵府

好媽媽勳章

係咪在陳太細佬屋企C咗個位 唔知有無記錯mouth:

聽日還佢一個公道:

PS

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

珊瑚宮

好媽媽勳章

原文章由 sarahyukhob 於 08-8-3 12:44 發表
係咪在陳太細佬屋企C咗個位 唔知有無記錯mouth:

珊瑚宮

好媽媽勳章

原文章由 TCNZ 於 08-8-3 12:31 發表
"講 la".......

"想聽呀".......

今 日 "呼 呢 卜" (fully booked),

"卜" 到 食 夜 粥 !!!

聽 日 啦!!!

實.....嚇 鬼 死........你兩隻 ...... 八仔八妹!!!!

e.........好衰架你 , 吊人哋癮

大宅

好媽媽勳章

聽日還佢一個公道:

PS

我都好想知依單o野丫, 好似好耐人尋味o甘, 快d講喇~~~~

伯爵府

我路過都睇左大部份, 又要等聽日 ...........
呢 d 堅嘢梗係先聽為快啦....

禁止訪問

男爵府

你好風趣呀

5D講啦, 唔好吊人引, 講埋先好訓呀

聽 日 啦!!!

實.....嚇 鬼 死........你兩隻 ...... 八仔八妹!!!!

男爵府

聽 日 啦!!!

食完夜粥啦!有得聽未呀

侯爵府

好媽媽勳章

我反而想知多d有關佢同"甘比"既野.... 因為arm arm 知道原來佢係早我一屆既"學姐", 當年佢係幾nice既女仔黎嫁~

其實甘比都唔係話樣衰, 如果佢化一化妝, 應該唔會差過姓呂o個個好多. 可以係劉生like佢"純look"?

大宅

好媽媽勳章

原文章由 叉燒媽咪 於 08-8-4 00:01 發表
我反而想知多d有關佢同"甘比"既野.... 因為arm arm 知道原來佢係早我一屆既"學姐", 當年佢係幾nice既女仔黎嫁~

其實甘比都唔係話樣衰, 如果佢化一化妝, 應該唔會差過姓呂o個個好多. 可以係劉生like佢"純look"? ...

我都一樣好想知大劉同甘比d 野, 講真, 以大劉個格, 甘比唔系美女, 又冇學識, 但佢都好得大劉心, 但每次見甘比影相, 個樣好似苦瓜乾, 好委屈o甘, 查實有乜內情冇人知咖??

好想八o下....

首頁
12345...35

尾頁

跳至