興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 Small_Cloud 於 08-8-1 10:10 發表

星爺,

唔係好明您講既渣打 quota 同 cash coupon 有咩著數

用渣打信用card買Fortress 的 cash coupon $5000 可回贈 $500 嘛.

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原文章由 Small_Cloud 於 08-8-1 10:13 發表
chloepapa,

有冇留意 BenQ T850, 知唔知好唔好? 今日睇報紙廣告, 好似幾好玩

未用過, 不過唔會揀 benq

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原文章由 Small_Cloud 於 08-8-1 10:13 發表
chloepapa,

有冇留意 BenQ T850, 知唔知好唔好? 今日睇報紙廣告, 好似幾好玩

大宅

原文章由 軍魁星 於 08-8-1 10:36 發表

用渣打信用card買Fortress 的 cash coupon $5000 可回贈 $500 嘛.

係咪即係 credit card 扣 $4500 就攞走 $5000 coupon 呢 我好似冇咁貴既嘢要係 Fortress 買 bor, 您係咪要收集 coupon 呀, 我可以幫您買 bor (放心, 唔收您回贈嫁 bor)

[ 本文章最後由 Small_Cloud 於 08-8-1 11:40 編輯 ]

大宅

原文章由 chloepapa 於 08-8-1 11:02 發表

係咪 BenQ 一嚮影相唔得嫁 mouth:

子爵府

原文章由 Small_Cloud 於 08-8-1 11:09 發表

係咪即係 credit card 扣 $4500 就攞走 $5000 coupon 呢 我好似冇咁貴既嘢要係 Fortress 買 bor, 您係咪要收集 coupon 呀, 我可以幫您買 bor (放心, 唔收您回贈嫁 bor) ...

應該係先扣$5000, 渣打會於11月退回$500. 要在今個月的任何一個Saturday買, 仲要事先登記.

多謝你先, 不過你唸下有咩想買啦, 我有好多喇, 夠買D3之餘, 再買埋eepc, 再讓俾人買D700仲有剩. 估唔到我d朋友個個都有呢兩張card.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 軍魁星 於 08-8-1 11:51 發表
應該係先扣$5000, 渣打會於11月退回$500. 要在今個月的任何一個Saturday買, 仲要事先登記.

多謝你先, 不過你唸下有咩想買啦, 我有好多喇, 夠買D3之餘, 再買埋eepc, 再讓俾人買D700仲有剩. 估唔到我d朋友個 ...

今次 credit card 既 promotion 可能會導致二手機價下跌 -新機都有九折,d 買左兩個月,玩完賣番出來 d 機咪無得叫咁高 lor

侯爵府

咁到時可以平平買 2手d700

原文章由 googoo 於 08-8-1 12:21 發表

今次 credit card 既 promotion 可能會導致二手機價下跌 -新機都有九折,d 買左兩個月,玩完賣番出來 d 機咪無得叫咁高 lor

侯爵府

wawawa, 星爺真係勁. 我岩岩上個月apply左渣打card, 睇下趕唔趕得到先

可以買d3, d700 同eepc 咪at least 6皮cash coupon?? Fortress 真係要多謝你呢個大客仔

原文章由 軍魁星 於 08-8-1 11:51 發表

多謝你先, 不過你唸下有咩想買啦, 我有好多喇, 夠買D3之餘, 再買埋eepc, 再讓俾人買D700仲有剩. 估唔到我d朋友個 ...

男爵府

gina))))) 開facebook呀~!

麻煩大家, 幫我用msn叫gina開facebook, 我有野問佢呀!
我只可以o向facebook同佢msn咋!

禁止訪問

醒目開學勳章

男爵府

原文章由 jacqueline_law 於 08-8-1 13:34 發表

叫左...but 唔知佢係咪係 pc 旁邊...

AIYA~! 個衰鬼肯定又'冷'左街~! 咁算啦~!

thx! jac!

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

比個SMS 佢LOR.

原文章由 pakyu0429 於 08-8-1 14:01 發表

AIYA~! 個衰鬼肯定又'冷'左街~! 咁算啦~!

thx! jac!

子爵府

可能 gina 忙緊搶救隻水牛,睇下救唔救得返d 相

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

水牛死左???

原文章由 googoo 於 08-8-1 14:36 發表

子爵府

原文章由 clpapa 於 08-8-1 14:44 發表
水牛死左???

跌死既~~ 兇手似乎係 nie nie

男爵府

原文章由 clpapa 於 08-8-1 14:26 發表
比個SMS 佢LOR.

傾無聊野啫! 唔急嘅~!:loveliness:

版主

陰公LOR。

原文章由 googoo 於 08-8-1 14:56 發表

跌死既~~ 兇手似乎係 nie nie

侯爵府

原文章由 pakyu0429 於 08-8-1 13:17 發表
gina))))) 開facebook呀~!

麻煩大家, 幫我用msn叫gina開facebook, 我有野問佢呀!
我只可以o向facebook同佢msn咋!

頭先去左飲茶呀~~ 你搵我咩樹呀??

侯爵府

原文章由 googoo 於 08-8-1 14:36 發表

唉.. 尋日有個朋友啱啱整左隻眼. 咁nie nie就好high咁同人傾, 開心得滯, 成部"monk"左落地.. 其實都唔係好高.. 膝頭位再低少少... 真係諗唔到咁傷... 開唔番...

首頁

尾頁

跳至