興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

兄弟們,

想問一吓你哋有乜機頂盒介紹?
Lawbut

複式洋房

I'm using MTV3000 $1990 + WD My book 500G $770 to record TV.

侯爵府

畀面勳章

原文章由 lawbut 於 08-7-31 11:06 發表
兄弟們,

想問一吓你哋有乜機頂盒介紹?

E? law兄出post喎!典敢唔支持丫...:lol
禾最近入左Olevia果隻...($1490[特價]送一條HDMI)

貪佢細細部,安裝容易,設定簡單,好快就scan晒13個台...
駁埋hdmi線,畫面無投訴,so far so good~

網上多人討論既仲有8仔 / MTV300 / Nowtv果隻...^^"

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都係用呢隻, 有投訢,
1. 有燈係STANDBY, 冇燈係開機
2. 開機,轉台都幾慢.
3. 本manual 都幾唔清楚.

未用過其他牌子, 唔知好定壞.

昨日話可以有互動睇天氣同財經消息, 但唔知點用?

原文章由 ChunChun_Daddy 於 08-7-31 11:22 發表

E? law兄出post喎!典敢唔支持丫...:lol
禾最近入左Olevia果隻...($1490[特價]送一條HDMI)
貪佢細細部,安裝容易,設定簡單,好快就scan晒13個台...
駁埋hdmi線,畫 ...

侯爵府

畀面勳章

原文章由 clpapa 於 08-7-31 11:49 發表
我都係用呢隻, 有投訢,
1. 有燈係STANDBY, 冇燈係開機
2. 開機,轉台都幾慢.
3. 本manual 都幾唔清楚.

未用過其他牌子, 唔知好定壞.

昨日話可以有互動睇天氣同財經消息, 但唔知點用?

...

1. 係~_~"
2. 又唔算丫...
3. 哈, 仲未look過/研究過本manual添

其它,禾用緊USB膠清手指,但已off topic...~_~"

大宅

thanks lot brothers!!
Lawbut

大宅

Magic TV is the best. 一分錢一分貨.

首頁

尾頁

跳至