親子旅遊

跳至

首頁
12345...8

尾頁

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 月餅勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

剛去完高雄墾丁,個包車司機好好,因打風行程被打亂,所以由司機帶我們去玩,好好玩,司機大哥除了幫我們安排行程還請我們吃了很美食,好多謝佢令我第一次自由行咁成功開心,連老公同阿女都玩得咁開心!還要多謝jm們介紹這個司機大哥给我!

禁止訪問

別墅

可否PM司機資料呀!!

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 月餅勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:剛完成高雄墾丁遊,司機大歌好好

係呀!想移民去台灣!好舒服!

子爵府

麻煩你pm司機資料俾我,Thx

大宅

回覆:kwuom 的帖子

麻煩你pm司機資料俾我,Thx !

侯爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆 kwuom 的帖子

可否PM我?謝謝!

別墅

可否給司機資料,謝謝你

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:剛去完高雄墾丁,個包車司機好好,因打風行

原帖由 kwuom 於 15-11-02 發表
剛去完高雄墾丁,個包車司機好好,因打風行程被打亂,所以由司機帶我們去玩,好好玩,司機大哥除了幫我們安 ...
可否PM我?謝謝!

男爵府

kwuom 發表於 15-11-2 02:04
剛去完高雄墾丁,個包車司機好好,因打風行程被打亂,所以由司機帶我們去玩,好好玩,司機大哥除了幫我們安 ...
pls pm me too, many thanks
大女 04年出世lo細女 05年都出世lo

男爵府

可以分享行程嗎?

男爵府

.嗰幾天氣麻麻,打風!
第一日 10:00am 機去高雄, 出機場後叫司機車我們去東港食海鮮,
跟住去海生館,夜住海生館,好好玩!
第二日 11:00am 海生館活動完結, 因打風無得去浮潛, 司機車我們去觀光,
去恆春漁市場食魚生,白砂,船帆石,貓鼻頭,出火,回yoho resort hotel check in ,
晚上去墾丁大街。
第三日 11:00am 司機帶我們玩高卡車, 碰碰車, 港仔沙漠車,本來想玩哈利波特水球,
但打風無開,開始下雨,司機叫我們取消下午包車 , 回酒店玩好d ,
小朋友會開心d,所以我們回酒店! 都是住yoho resort hotel . 在酒店內游泳,
晚上再去墾丁大街。
第四日 由墾丁出高雄, 司機帶我們去買芒果亁,連霧 ,去淨園,旗津,打狗領士館,
最後去箖芯酒店check in , 约了住在高雄的朋友吃飯,去“牛大哥”打邊邊,
好吃!最後去了六合夜市行!原本想去金鑽夜士,忘記了星期三休息!
所以大家想行夜市避免星期一及星期三去,很多夜市休息。
第五曰 去了馬爻二,火車站夢時代商場 ,國立工藝舘,最後去義大,住天悦, 行義大天悦123市集。
天悦的自助餐非常難食及時間早5:30~7:30 pm 種類小, 反而市集有驚喜,
賣地道小食,但無試過,唔知味道如何!
第六日 在義大遊樂場玩 , 之後搭的士去機場回港!的士是在酒店預定的, 跟標計大约台弊$600

男爵府

可否pm司機資料thx

大宅

我11月尾帶2小朋友去,可否介紹私機叔叔给我

大宅

麻煩你pm司機資料俾我,Thx

複式洋房

可否給這個司機聯絡方法比我呀? 不過我去台北WOR, 岩唔岩用高雄既司機架?

珊瑚宮

引用:可否給這個司機聯絡方法比我呀

原帖由 bunbun0462 於 15-11-06 發表
可否給這個司機聯絡方法比我呀? 不過我去台北WOR, 岩唔岩用高雄既司機架?
你是否不太熟悉台灣呀???

(上google maps看下北-南既距離)

當然也可以包高雄車,在台北玩的。

男爵府

引用:可否給這個司機聯絡方法比我呀

原帖由 bunbun0462 於 15-11-06 發表
我又唔知司機肯不肯!因司機話過佢唔熟的地方介紹唔倒比人,所以唔做,唔記得台南定台東!你自己問佢!

子爵府

jm, 可否pm司機資料? 我12月頭在台南參加完Wedding, 會落墾丁, Yoho resort O K嗎?

大宅

回覆 kwuom 的帖子

可否PM 大哥聯絡資料? 另你住的酒店OK嗎?

首頁
12345...8

尾頁

跳至