心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 WINNIEYIP 於 08-8-4 16:18 發表
喵喵)))

你械咪8熱實壺號生核呀
才才子佢實四號生日架WOR~

蝦佬,

禾械實易, 即械巾日呀!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 ringoivy 於 08-8-12 14:08 發表
禾有個棚友刀械今日架 禾祝大e媽快d有第一桶金

些些阿牛!!

禾諗積埋一個越既浮金, 灰有一桶架啦!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 ringoivy 於 08-8-12 16:03 發表
一個雪既金咪可臭囉

禾化鄉既, 李呻5呻丫?

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 ringoivy 於 08-8-12 17:13 發表
呻, 呢d叫愛屋及污嘛

ha, 講開浮金, 禾細果個陣住村, 附近巧doll 淫奸填既, 佢地成日擔住兩桶浮金, 由禾屋企門口經過, 個陣又5覺d 浮金巧臭, 5 g 械咪當薯d 淫冇咁 doll 雜野實呢?

禾地械咪5 英蓋響呢個托皮up 呢d 野?

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 ringoivy 於 08-8-12 17:25 發表
港開又港個時細個去婆婆到住, 朝朝找刀有陣味傳七雷, 禾著得計香以為械朝找田園既香味雷 (煙為婆婆刀是住村的) 後期大左有次下胡禾又聞到個陣味就著得奇怪問舅苦, 2~呢d味5是英該朝找先有架咩 軒 ...

阿牛,

d 鼠味械咪令李巧回味唧?

首頁

尾頁

跳至