跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人參加過愉景小冬冬的kindermusik playgroup?
我想找playgroup for 1year bb, 想找歷史悠久一點的機構, 可是要約$280一堂有一點貴 , 已約了星期三試堂啦
大家給些意見好嗎? thanks a lot la!!!!!
LazyMumWinnie @ LazyCrazyHome ^^

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

早兩三個月時我帶囡囡試過堂
不過最後都無join..

我覺得氣氛都ok, 但個miss d英文有d口音, 我睇佢應該唔係歐美人士..(佢係黑頭髮, 皮膚黑黑, 有d似印巴籍)
我唔係咁鍾意成個課程淨係得音樂, 唱遊, 好似唔係好多元化..個時我個女又好似無咩興趣咁...

我反而想報佢地的playgroup, for 1 1/2yrs至2yrs, 一星期兩堂, 佢地話係遊戲中學習...16堂$4380, 都係算貴 (貴過好多playgroups)...唔知有無得試堂, 等我遲d了解下...因為我個女仲未夠18months..

你既然book左試堂, 試左先決定lor...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

早兩三個月時我帶囡囡試過堂不過最後都無join..我覺得氣氛都ok, 但個miss d英文有d口音, 我睇佢應該唔係歐美人士..(佢係黑頭髮, 皮膚黑黑, 有d似印巴籍)我唔係咁鍾意成個課程淨係得音樂, 唱遊, 好似唔係好多元化..個時我個女又好似無咩興趣咁...我反而想報佢地的playgroup, for 1 1/2yrs至2yrs, 一星期兩堂, 佢地話係遊戲中學習...16堂$4380, 都係算貴 (貴過好多playgroups)...唔知有無得試堂, 等我遲d了解下...因為我個女仲未夠18months..你既然book左試堂, 試左先決定lor...

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

早兩三個月時我帶囡囡試過堂不過最後都無join..我覺得氣氛都ok, 但個miss d英文有d口音, 我睇佢應該唔係歐美人士..(佢係黑頭髮, 皮膚黑黑, 有d似印巴籍)我唔係咁鍾意成個課程淨係得音樂, 唱遊, 好似唔係好多元化..個時我個女又好似無咩興趣咁...我反而想報佢地的playgroup, for 1 1/2yrs至2yrs, 一星期兩堂, 佢地話係遊戲中學習...16堂$4380, 都係算貴 (貴過好多playgroups)...唔知有無得試堂, 等我遲d了解下...因為我個女仲未夠18months..你既然book左試堂, 試左先決定lor...

首頁

尾頁

跳至