跳至

首頁
12345...17

尾頁

複式洋房

我想提議下太湖花園, 唔知你地認為點呢?

複式洋房

我想提議下太湖花園, 唔知你地認為點呢?

大宅

我都想join你地,但地點不是太知在哪......

別墅

I live in Shatin but I think I can join. My son is Tryone. I assume daddy is also welcome. If we drive, any parking available at Savanna Garden?

禁止訪問

複式洋房

好, 得我問清楚d細節再話俾大家聽做參考, thanks!

洋房

大家好呀~我都係住係大埔~我想JOIN你地個GATHERING~可以MA?
我仔仔叫HEHE,10月23日出世,係男仔~~

複式洋房

我問左啦, 太湖花園二期個會所有個小型室內遊樂場,不過遊樂場就無得book, 我地可以book一間大房(娛樂室:有電視,音響....),咁起碼有個地方打躉. 價錢$50一小時,時間只有4點到6點, 6點後有人book左,要交場...住大埔的媽媽可以搭的士去,或者揸車泊入去. 住其他地方的媽媽可以搭火車去到太和火車站再行過去或搭的士, 天氣咁熱,都係打的好d.

你地考慮下啦, 如果無異議我就明天去book架啦~

複式洋房

我問左啦, 太湖花園二期個會所有個小型室內遊樂場,不過遊樂場就無得book, 我地可以book一間大房(娛樂室:有電視,音響....),咁起碼有個地方打躉. 價錢$50一小時,時間只有4點到6點, 6點後有人book左,要交場...住大埔的媽媽可以搭的士去,或者揸車泊入去. 住其他地方的媽媽可以搭火車去到太和火車站再行過去或搭的士, 天氣咁熱,都係打的好d.

你地考慮下啦, 如果無異議我就明天去book架啦~

禁止訪問

複式洋房

好, 咁我去book左先

大宅

Hi Chingching's mom & meimeis,

Thanks for your arrangment, let see you on 30th Aug.

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 goldenbaby 於 08-8-21 09:32 發表

Hi Meimeis,

Thanks a lot!!

Let fix our 1st gathering on 30th Aug, 4pm-6pm, (ie. 2 hours) at Scerenity Park Phase II

For the booking fee, HK$100, let's share together...

Up to now, let me sum ...

別墅

hello mommy,

see you all there.

別墅

hello mommy,

see you all there.

大宅

原文章由 goldenbaby 於 08-8-20 15:28 發表

Hi Meimeis,

I am fine with Scerenity Garden, will you book the playroom for us? any charges and what are the facilities?

Up to now, 7 babies are OK with 30 gathering, 4pm. Cheers...

Chingching ...

Hi, ChingChing's Mami

Can I join yr gathering @ 30 Aug. My boy just born in Jan 2008 & I live in Tai Po.....

Cheers
Elsa

洋房

Dear meimeis

請問你用咩名book場?(費事入去個時比個食蕉問到口啞啞)
或者會唔會pm我地留個tel聯絡?

另外,你會唔會帶d膠墊比bb落地下玩?
或者會唔會每個媽媽都帶少少玩具比bb一齊玩??

原文章由 meimeis 於 08-8-21 09:12 發表
我問左啦, 太湖花園二期個會所有個小型室內遊樂場,不過遊樂場就無得book, 我地可以book一間大房(娛樂室:有電視,音響....),咁起碼有個地方打躉. 價錢$50一小時,時間只有4點到6點, 6點後有人book左,要交場...住大埔的 ...

複式洋房

要呀要呀, 我會pm你地個電話同埋去到要講邊座幾樓架. 仲有呀, 因為間娛樂室裝修呀, 我book左個壁球室, 打算帶塊墊去, 不過我得一塊, 有無邊位媽媽可以帶多塊? 咁bb們咪可以玩囉. 請邊位媽媽方便就帶d玩具去玩, 希望bb們可以玩得開心啦.

複式洋房

我剛剛pm左d資料,收唔到的話請出聲~ 我地依家有10個bb會出席:

meimeis
hehe_bb
candy-yylam
elaineson
goldenbaby
gigi3046
beebe
ElsaHY
Utor
KT-mom

禁止訪問

首頁