懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我個BB兩個月大,近排成日半夜放屁,佢一放就好似好大件事咁,扭身扭勢,又大叫,搞到我同佢都無覺好瞓 .有無媽咪知道點解啊?同埋有咩辦法可以改善下啊?唔該!

別墅

原文章由 QtieBB 於 08-8-2 11:28 AM 發表
我個BB兩個月大,近排成日半夜放屁,佢一放就好似好大件事咁,扭身扭勢,又大叫,搞到我同佢都無覺好瞓 .有無媽咪知道點解啊?同埋有咩辦法可以改善下啊?唔該! ...

我B女都係咁..因為肚仔有風.所以BB會係咁..你可以用雞蛋整熟左用來同佢look肚仔..等佢d風放出來冇咁辛苦..都係老人家教我架!
:-?  :-)

子爵府

放屁多,咁bb便便正唔正常呀?有屁無便係肚仔

多風~有屁有便係正常~

大宅

Lela,

我個BB都係咁, 請問係用熱的雞蛋同佢 look 肚仔嗎?
同埋幾時同佢 look 呢?

原文章由 lela 於 08-8-2 11:37 發表

我B女都係咁..因為肚仔有風.所以BB會係咁..你可以用雞蛋整熟左用來同佢look肚仔..等佢d風放出來冇咁辛苦..都係老人家教我架!

大宅

好媽媽勳章

佢有屁有便啊,通常下半夜開始放屁,然後早上就會去便便架啦.
見到佢無覺好瞓而心痛啊.

原文章由 靚靚師奶 於 08-8-2 15:03 發表
放屁多,咁bb便便正唔正常呀?有屁無便係肚仔

多風~有屁有便係正常~

大宅

好媽媽勳章

係咁啊....咁隻雞蛋幾時用來幫佢look啊?

原文章由 lela 於 08-8-2 11:37 發表

洋房

原文章由 QtieBB 於 08-8-2 11:28 發表
我個BB兩個月大,近排成日半夜放屁,佢一放就好似好大件事咁,扭身扭勢,又大叫,搞到我同佢都無覺好瞓 .有無媽咪知道點解啊?同埋有咩辦法可以改善下啊?唔該! ...

有屁放先好 佢肚仔去左d風 沒屁放唔好去唔到風 我bb都成日放

大宅

好媽媽勳章

咁你bb每次放屁會唔會好扭身扭勢,又大叫架?我見佢咁放屁法真係dun佢辛苦啊.

原文章由 gigi2046 於 08-8-14 20:35 發表

有屁放先好 佢肚仔去左d風 沒屁放唔好去唔到風 我bb都成日放

首頁

尾頁

跳至