美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

香港又出返呢套啦,好抵買,用開可以補貨,
$890/60ml
送aqmw emulsion & lotion 75ml@
+liposome eye cream 2.9
+liposome cream 5.9

kit2468    發表於 15-11-7 10:00
Babyrinoa    發表於 15-11-5 20:48

水晶宮

育兒性格勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

水晶宮

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

男爵府

抵喎!

別墅

回覆:cosme decorte liposome set 好抵

用開albion,都好想試下呢個牌子!

子爵府

回覆:cosme decorte liposome set 好抵

Sogo thankful week 有冇?

不過上次送枝lotion & emulsion 仲未用

伯爵府

引用:Sogo+thankful+week+有冇?不過上次送枝lot

原帖由 suyett 於 15-11-05 發表
Sogo thankful week 有冇?

不過上次送枝lotion & emulsion 仲未用
而家應該全線都有,問過ba , Sogo thankful week 都一樣

珍珠宮

引用:香港又出返呢套啦,好抵買,用開可以補貨,

原帖由 576644 於 15-11-05 發表
香港又出返呢套啦,好抵買,用開可以補貨,
$890/60ml
送aqmw emulsion & lotion 75ml@
請問60ml係乜嘢嚟? 好好用㗎?

男爵府

liposome 不知有新版or special edition
曰本有支60 ml 銀色版

子爵府

引用:liposome+不知有新版or+special+edition曰

原帖由 janechu 於 15-11-05 發表
liposome 不知有新版or special edition
應該係limited edition,$1150/85ml,hk今個月都有

子爵府

引用:Quote:原帖由+suyett+於+15-11-05+發表Sogo

而家應該全線都有,問過ba , Sogo thankful week 都一樣
Thx

我諗緊入呢set定limited edition 85ml

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

Li set有乜功效?for 乜野皮膚呢?

男爵府

本人混合性偏油毛孔都算大,都想試吓lee個牌子,黎緊出年一月會去大阪,想問好唔好用,保唔保水,lee set低買嗎,可否比d意見,係日本買定香港買低

子爵府

引用:Quote:原帖由+576644+於+15-11-05+發表香港

原帖由 karshing 於 15-11-05 發表
請問60ml係乜嘢嚟? 好好用㗎?
60ml liposome =保濕serum,好保濕,易吸收,唔笠

伯爵府

引用:Quote:原帖由+576644+於+15-11-05+發表而家

Thx

我諗緊入呢set定limited edition 85ml
問過85ml 而家無做set, sogo thankful week 就唔知啦

伯爵府

引用:liposome+不知有新版or+special+edition曰

原帖由 janechu 於 15-11-05 發表
其實原來85ml 香港不嬲都有,我都係呢到jm話我知,不過銀色版係special edition

伯爵府

引用:本人混合性偏油毛孔都算大,都想試吓lee個牌

原帖由 NGGIGI8881 於 15-11-05 發表
本人混合性偏油毛孔都算大,都想試吓lee個牌子,黎緊出年一月會去大阪,想問好唔好用,保唔保水,lee set低買嗎, ...
呢套水抵買,日本無,而且價錢同香港差不多,唔需要特登係日本買

但岩唔岩你皮膚,建議你去counter 試下,因為送既emulsion 係潤版,可能冬天先用得

伯爵府

引用:Quote:原帖由+NGGIGI8881+於+15-11-05+發表

呢套水抵買,日本無,而且價錢同香港差不多,唔需要特登係日本買

但岩唔岩你皮膚,建議你去counter 試下, ...
好抵買

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 karshing 於 15-11-05 發表請

60ml liposome =保濕serum,好保濕,易吸收,唔笠
保濕好喎,等我去睇吓先

子爵府

引用:Quote:原帖由+suyett+於+15-11-05+發表Thx+

問過85ml 而家無做set, sogo thankful week 就唔知啦
85ml 計番per ml 平過60ml,但60ml又有野送喎!

首頁

尾頁

跳至