懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我未有之前係一直keep住120lbs, 到臨生之前係17xlbs,生完4個幾月之後126lbs, 依家仲有6lbs~

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 monsterhunter 於 08-8-5 02:30 發表
我懷孕時 160磅左右,生完現隔四個月,已去返100磅,但....個肚腩....我只想知,有乜方法可以,...趕走個腩丫,
我係餵人奶架,但我又唔覺餵人奶修身得快喎,我做到成隻狗咁-,- ,自己揍bb,仲要返工,又全人奶,都要用四個月先 ...

yes, yes, yes, anyone know how to 趕走個腩丫?

別墅

原文章由 hitomiykk 於 08-8-5 13:13 發表
我未有之前係一直keep住120lbs, 到臨生之前係17xlbs,生完4個幾月之後126lbs, 依家仲有6lbs~

我都係... 未有之前 12x lbs 左右, 依家27weeks 已經 150 lbs 了...

生完4個月就 126lbs? 好叻呀, 請問你係點減o架?????
My Love, My Soul mate~~

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我無刻意去減架, 係唔覺唔覺就減左...我都係前幾日上磅一睇先知原來自己仲差6lbs咋....

不過個肚生完就真係好難攪...依家個肚皮好鬆呀...點算?!

原文章由 mythseason 於 08-8-5 14:59 發表

我都係... 未有之前 12x lbs 左右, 依家27weeks 已經 150 lbs 了...

生完4個月就 126lbs? 好叻呀, 請問你係點減o架?????

禁止訪問

洋房

我生之前108 磅有左就145磅 bb 7磅 生完12日後 得番120 磅原來最有效的減肥方法係同奶奶住=.= 因為我有產後抑鬱

大宅

你係咪坐月食好多補品?

吓.... 好得人驚的消息..... 我怕我都係咁

原文章由 Jesdan 於 08-8-6 12:58 發表
生完之後重左18lbs........

大宅

我同你情況差不多, 未有之前128lb, 現在36wk就165lb, 所以估計到我生得都會去到17x lb.....希望我之後都可以好似你咁啦

原文章由 hitomiykk 於 08-8-5 13:13 發表

男爵府

我同你的磅數差不多,這一胎想順產,so 要keep 體重!希望生完餵人奶會快d修身!呵!呵!

原文章由 moonychan 於 08-8-4 17:04 發表
嘩, 你地重咁多既, 食好多野?? 定係超吸收呢?

我就生喇, 自己重左25磅咋, 好在個 b 而家都已經6磅幾, 估出世都有7磅既. 希望生完佢喂人奶可以快 d 修到身啦. ...

別墅

醒目開學勳章

原文章由 gigi2046 於 08-8-6 19:44 發表
我生之前108 磅有左就145磅 bb 7磅 生完12日後 得番120 磅原來最有效的減肥方法係同奶奶住=.= 因為我有產後抑鬱

同意

大宅

我未有時108lb,生嗰時(6月底)167lb,而家135lb 我都想知道點樣收下個肚,好鬆呀!!

大宅

原文章由 babykit 於 08-8-7 01:31 發表
我未有時108lb,生嗰時(6月底)167lb,而家135lb 我都想知道點樣收下個肚,好鬆呀!!

我胎我個仔時,我由胎到生都係重左40磅到,但係坐完月之後都仲有40磅,無瘦過,可能係因為我又係坐月時介埋煙啦,到我個仔歲幾時,先回落返一百三十幾磅,依家又胎緊一個,依家先四個幾月,已經重左7磅,我都唔知算唔算多,應該都多了,所以我都好擔心生個時會肥好多,唉...............

大宅

原文章由 LAMSON媽 於 08-8-7 02:49 發表

我胎我個仔時,我由胎到生都係重左40磅到,但係坐完月之後都仲有40磅,無瘦過,可能係因為我又係坐月時介埋煙啦,到我個仔歲幾時,先回落返一百三十幾磅,依家又胎緊一個,依家先四個幾月,已經重左7磅,我都唔知算唔算多,應 ...

我陀第一胎重左50磅, 生完就無左30幾磅, 無耐就回復未生前.
我諗同落手落腳湊有關, 乜鬼自己做, BB又扭計唔瞓, 一定廋到.

禁止訪問

好媽媽勳章 陪月勳章

大宅

原文章由 kelok 於 08-8-7 10:46 發表
未有之前135 e家差兩個星期就生得187 希望生左可以回復啦! 成個人覺得好重但睇身型又唔覺好彩生得夠高.

你都好呀重得少而且夠高,我呀生得吾高唉...一肥就好覺眼
祝你大小平安,順順利利
lokyee129 該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至