自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:我15年4月到期原有2張銀卡(舊價成人$850,

原帖由 tsuilan 於 15-11-09 發表
我15年4月到期原有2張銀卡(舊價成人$850,小童$600,但我15年2月尾在樂園內見到朋友,我叫她比票尾我,甘我 ...
U win

男爵府

畀面勳章 陪月勳章

我15年4月到期原有2張銀卡(舊價成人$850,小童$600,但我15年2月尾在樂園內見到朋友,我叫她比票尾我,甘我 ...
但你已經有兩張未過期既証,點樣4張証可以同時生效?

珍珠宮

回覆:Disneyland Annual Pass 點買最平?

我怕俾人捉賣黃牛飛,唔敢。

子爵府

引用:我怕俾人捉賣黃牛飛,唔敢。

原帖由 youhello507 於 15-11-09 發表
我怕俾人捉賣黃牛飛,唔敢。
無人會理你,迪士尼多人到不得了,你當係朋友未得囉,我成日見到有人在門口賣票。取票尾都犯法,職員話要出入同1人先upgrade得,但好多人都係甘做,如果你唔敢就比正價。

禁止訪問

回覆:咖央 的帖子

侯爵府

tsuilan 發表於 15-11-9 16:38
ic 但我連頭兩張會員卡都未有, 仲諗住點樣可以$230買到1大1小甘平添

子爵府

引用:Quote:原帖由 tsuilan 於 15-11-09 發表我1

原帖由 chrislpy 於 15-11-09 發表
但你已經有兩張未過期既証,點樣4張証可以同時生效?
原來1個人可出多過1張年卡的,我1大1小,每位2張年卡。

子爵府

引用:Quote:tsuilan 發表於 15-11-9 16:38 我15

原帖由 purplechung 於 15-11-09 發表
ic 但我連頭兩張會員卡都未有, 仲諗住點樣可以$230買到1大1小甘平添
我14年第一次入會就貴少少,1大1小$1100,我在門口入會比$850+$600=$1450,然後2月至6月將與友同行的兩張票售出,賺$350,頭一年比$1100,你要第二年起先可平。

珍珠宮

原來重點在這裡 ,勁
\" 每張在門口賣$450比d遊客(每張計平$50),唔使15分鐘賣晒4張,即賺$600\"

我就無咁大膽

子爵府

引用:Quote:原帖由 tsuilan 於 15-11-09 發表我1

原帖由 咖央 於 15-11-09 發表
原來重點在這裡 ,勁
" 每張在門口賣$450比d遊客(每張計平$50),唔使15分鐘賣晒4張,即賺$600"
好過放上二手市場,又約交收又嚴重壓價,這樣快靓正。

大宅

明人不做暗事

大家做人阿媽, 仲好意思上網分享做衰野咁明目張膽, 點教你地自己小朋友

仲以為好威水咁!!

大宅

賣黃牛飛犯法架
勸各位唔好以身試法

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

賣黃牛飛, 如果比人捉, 咁就唔好啦!

週圍都有 cctv 啦, 莫非真係無人知

無人知? 定未比人捉?

如果真係要賣黃牛飛, 都唔好有細路係身邊, 唔好教壞細路呀

子爵府

引用:Quote:tsuilan 發表於 15-11-9 16:38 我15

原帖由 LL1999 於 15-11-10 發表
賣黃牛飛, 如果比人捉, 咁就唔好啦!

週圍都有 cctv 啦, 莫非真係無人知
我地做會員比曬錢,與友同行d飛有權賣比朋友或外人,唔合唔使發言,取票尾都犯法,又甘多人取,d mama又上bK徵票尾,門票要出入同一人先唔犯法,d mama成日討論架啦,請正義人仕不好入來討論。

子爵府

引用:明人不做暗事大家做人阿媽, 仲好意思上網分

原帖由 aby336 於 15-11-10 發表
明人不做暗事

大家做人阿媽, 仲好意思上網分享做衰野咁明目張膽, 點教你地自己小朋友
我無話好威水,係d mama求問點可平d,d 飛係我的,賣比邊個都有權,又關你事,你比錢我入會呀!

子爵府

賣黃牛飛犯法架
勸各位唔好以身試法
取票尾都犯法,個個都取,好心你啦,d媽媽想平d,正義就唔好入來傾。好多人都將門票放上二手市場賣,都係犯法架,正義人仕。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

我想問下,阿囡明天生日,佢話想要一張學生金卡做禮物.OK既,我打算買2張,因為要買張俾大囡同佢入園玩.但明天要上學啦.如果星期日先買,有沒有得用生日既優惠呢,星期日是我生日,但我又不打算買全年票.那天是否用阿囡生日月個D優惠買特價票俾我呢.
如果無既,我正日去海洋公園先啦,遲些再買金卡啦.

大宅

引用:Quote:原帖由+aby336+於+15-11-10+發表賣黃

原帖由 tsuilan 於 15-11-10 發表
取票尾都犯法,個個都取,好心你啦,d媽媽想平d,正義就唔好入來傾。好多人都將門票放上二手市場賣,都係犯 ...
賣黃牛飛就係犯法呀
提你唔好咁xx將犯罪經過公開
亦叫人唔好以身試法

你話我都咁話

大宅

咁請問我第一次買annual pass,点樣可以平D?(兩大一小)

子爵府

引用:Quote:原帖由 tsuilan 於 15-11-10 發表取

賣黃牛飛就係犯法呀
提你唔好咁xx將犯罪經過公開
亦叫人唔好以身試法
取票尾d mama都公開教人啦,都係犯法架,上二手網買平門票都犯法,又公開,甘你唔好上網睇野啦,唔適合你。

首頁

尾頁

跳至